Strona 15 z 56 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ja bym już te dywagacje zostawił urzędnikom z "właściwej instytucji" . Bo powoli czuję się jak na jakimś forum podatkowym .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta
    No, no, nie przesadzajmy i nie mylmy pojęć. Bez wątpienia nie jest to paragon fiskalny (w rozumieniu "zafiskalizowany za pomocą drukarki lub kasy fiskalnej") ale to nie świadczy, że jest nielegalny.
    Ten dokument który przedstawił kolega to nie jest paragon. Jeśli nie upłyneło jeszcze 7 dni od daty sprzedaży to ja bym na miejscu kolegi wziął ten niby paragon i poprosił o wymianę na fakturę

Asier
    Guest

Domyślnie

Witam. moglibyście mi coś wyjaśnić. Właśnie dzwoniłem do jednego z handlujących na Allegro i facet powiedział mi, że body 30D które on oferuje, mimo iż fabrycznie nowe, nie jest objęte promocją. Czy muszę zatem kupić sprzęt tylko w sklepie? Czy tez jest jakieś inne wyjście aby otrzymać zwrot od Canona?

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Ten dokument który przedstawił kolega to nie jest paragon. Jeśli nie upłyneło jeszcze 7 dni od daty sprzedaży to ja bym na miejscu kolegi wziął ten niby paragon i poprosił o wymianę na fakturę
    Niestety minęło, ale, jak już pisałem wcześniej, Fotoit ma wystawić fakture po 20. kwietnia. Nie wiem dlaczego, nie znane mi są ich przesłanki. Poczekam do tej daty bez nakręcania się, a później pójdę/pójdziemy zrobić im z d... jesień (wiadomo czego)

Cytat Zamieszczone przez Asier Zobacz posta
    Witam. moglibyście mi coś wyjaśnić. Właśnie dzwoniłem do jednego z handlujących na Allegro i facet powiedział mi, że body 30D które on oferuje, mimo iż fabrycznie nowe, nie jest objęte promocją. Czy muszę zatem kupić sprzęt tylko w sklepie? Czy tez jest jakieś inne wyjście aby otrzymać zwrot od Canona?
    To całkiem proste. Jeżeli jest to TIP, to mógł kupić puszkę przed 1. kwietnia. Ponieważ on nie wystawia Tobie rachunku, ale może dać co najwyżej ten oryginalny, nie masz cashbacku. Sprzęt kupujesz w normalnym sklepie i masz zwrot (a przynajmniej powinieneś mieć ) lub u TIPa, który kupił np. w Niemczech 1. kwietnia lub później.

eiwrel
    Guest

Domyślnie Sprzęt musi byc zakupiony od Canon-europe

Witam wszystkich ponieważ jestem tutaj po raz pierwszy.
    Jeżeli chodzi o promocje to wyczytałem na canon.co.uk, że jest nią objęty tylko sprzęt zakupiony od canon europe. Czyli kupując sprzęt na allegro, ebay lub w sklepie który importuje towar z Hong Kongu nie można liczyć na jakikolwiek zwrot. Jest to łatwe do sprawdzenia ponieważ canon wymaga numer i serie aparatu lub obiektywu w formularzu zgłoszeniowym do ustalenia jego pochodzenia.

Bywalec
    Miasto
    Pruszków

Domyślnie A ktos dostal juz zwrot kasy?

A jesli tak to za co? Pochwalilby sie ktos? Co by innych pocieszyc?
    canon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kol Zobacz posta
    A jesli tak to za co? Pochwalilby sie ktos? Co by innych pocieszyc?
    List idzie do Irlandii około 9 dni. Canon ma 30 dni na zwrot kasy więc jest zbyt wcześnie na odpowiedź. Zresztą sprawdź wątek o zwrocie 150 EURO za 30D. Niektórzy czekali dość długo.
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Bywalec Awatar roa

Domyślnie

9 dni za wcześnie kupilem sprzęta ;(

Dopiero zaczyna Awatar daniello
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

Mi nadrukowało się 5 stron (ostatnie to warunki promocji).
    Wszystkie wysyłać czy tylko formularz?

Bywalec

Domyślnie

Myślę, że w Canonie znają warunki promocji.

Strona 15 z 56 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów