Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Przekonajcie mnie do lustrzanek Canona

Mieszany widok

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    D70s ma małą mocno zaszumioną matrycę
    taka sama jak w d50, rozmiarami WIĘKSZA od tej w 350d/400d/30d.
    chyba, że chodziło Ci o liczbę pikseli?

cena niska ale jakość i możliwości adekwatne do niej
    nie przesadzaj, to bardzo dobry sprzęt, jego możliwości się nie pogorszyły wraz z obniżeniem ceny

Nikon w większość używa "wiertarki" do napędzania szkieł
    przynajmniej nie ma problemu z FF/BF w tamronie

ja miałem kiedyś kupować D70s sprzęt marzenie, dla mnie nie było wtedy nic lepszego. mając 30D faktycznie D70s wygląda jakoś miernie, ale to nadal dobry aparat. a cenę ma znakomitą
    I am FX

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    taka sama jak w d50, rozmiarami WIĘKSZA od tej w 350d/400d/30d.
    chyba, że chodziło Ci o liczbę pikseli?
    Może nieprecyzyjnie się wyraziłem ale miałem na myśli ilość pikseli w matrycy. Poza tym CMOS zdecydowanie mniej szumi.

nie przesadzaj, to bardzo dobry sprzęt, jego możliwości się nie pogorszyły wraz z obniżeniem ceny
    Na dziś ten sprzęt wart jest swoich pieniędzy, jaka cena taka jakość. Za więcej dostajesz więcej.

Ha, ha, ha kolejny onanista sprzetowy i poszukiwacz FF/BF
    Dla mnie ważna jest szybkość i pewność ostrzenia, nie narzekam na swojego T 28-75 oraz inne szkła. FF/BF to stały temat do dyskusji na forum.

ja miałem kiedyś kupować D70s sprzęt marzenie, dla mnie nie było wtedy nic lepszego. mając 30D faktycznie D70s wygląda jakoś miernie, ale to nadal dobry aparat. a cenę ma znakomitą
    Nie mówię, że D70s to zły aparat ale Canon bije go technicznie na głowę, sorry Vinetou.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Coś już napisał
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

OT
    Piotrek74 - pomyśl ile w ciągu działania forum było pytań "o udowodnienie/przekonanie " - stąd zrozumiała irytacja "starszyzny". Ale takie wycieczki personalno/polityczne :-/
    Ja też nie rozumem połowy postów Janusza ... tych w dziale z technikaliami ... ale staram się i mam nadzieję, ze będzie pisał jak najwięcej :-D
    EOT

Bywalec Awatar qwerty1237
    Miasto
    nad morzem

Domyślnie

No nie do konca... Na forum Nikona mozna poczytac troche postow odnosnie problemow tej natury. Nie zebym sie onanizowal sprzetowo...
    D700 + N24-70/2.8 + MB-D10 + SB-900 + Slik 700DX Pro + URBAN GEAR U120 Naneu Pro + Canon IXUS 850IS + PQI mPack P800 40GB + inne duperele

Uprawnienia umieszczania postów