Pokaż wyniki od 1 do 10 z 165

Wątek: Nowy Nikon D3!!!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

ciekawe .... dopóki nie zrobią puszki semi profi jak 5D to zmiany dotyczyć będą jedynie rynku profi .... ale jest nadzieja że 5D w końcu zbliży się do 5000PLN i tu bym się cieszył bardziej ...
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 28-02-2007 o 09:12

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    ciekawe .... dopuki nie zrobią puszki semi profi jak 5D to zmiany dotyczyć będą jedynie rynku profi .... ale jest nadzieja że 5D w końcu zbliży się do 5000PLN i tu bym się cieszył bardziej ...
    Mogą też przyspieszyć premierę następcy. To by chyba był najlepszy efekt tej zapowiedzi. Pytanie co o tym projekcie wiedzą w Canonie. To kluczowa sprawa.

A tak jeszcze w temacie D3H, D3X to IMO jest jednak spore prawdopodobieństwo że będzie to D3 czyli 2 w1 i jeśli jeszcze do tego zrobiliby sensowną cenę tak przynajmniej w okolicach 5000$ to rzeczywiście byłby smarkkiller (pod warunkiem oczywiście, że miałby przynajmniej zbliżone właściwości).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał
    Miasto
    wawa

Domyślnie

> Kolekcjoner
    > Pytanie co o tym projekcie wiedzą w Canonie. To kluczowa sprawa.

Zapewne sie zalamali. Pod presja udzialowcow zarzad rozwaza podanie sie dymisji, a radosne zastepy sfrustrowanych kanonierow juz teraz plasajac ruszyly pod sklepy na zapisy kolejkowe? Zgadlem?

> A tak jeszcze w temacie D3H, D3X to IMO jest jednak spore
    > prawdopodobieństwo że będzie to D3 czyli 2 w1 i jeśli jeszcze do tego
    > zrobiliby sensowną cenę tak przynajmniej w okolicach 5000$ to rzeczywiście
    > byłby smarkkiller

Czytam i odpadam - jak dwoch innych przy watku o 1dmk3. Przypomnij mi prosze, czy ty aby nie masz F4 i 400D, co jak sie samo przez sie rozumie stanowi zloty punkt targetu rynku profi?

Uprawnienia umieszczania postów