ups mialo byc 0.1bo chodziło mi o 5d
ups mialo byc 0.1bo chodziło mi o 5d
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Ja mysle ze i krzepy aby go nosic tez trzeba bedzie troche![]()
...
Witam!!!
musiałem się zarejestrować, żeby przekazać Wam niezbyt dobrą nowinę!
Otóż ten Nikon D20 to "niestety" jest 100% fejk i żeby było ciekawiej to wykonany przeze mnie wczoraj![]()
Chyba nikt z Was nie myślał, że Nikon mógłby wypuścić takiego gniota? :P
Owszem, D40 nawet przez nas uważany jest za pewien niewypał, ale to co w przypływie fantazji stworzyłem raczej nie ma prawa istnienia i nazywania sie lustrzanką...
Dla ciekawskich: Stworzyłem to właśnie na podstawie zdjęć Nikona D40 z dpreview...
tu mój wątek na forum nikona:
http://www.forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=20401
pozdrawiam!![]()
Szkoda, bo akurat taka _miniaturowa_ lustrzanka to byłaby ciekawa rzecz![]()
- Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
- Używam Nikona.
- Płoń heretyku!
kurcze a juz mialem nadzieje....szlag! :-(
Full Frame (honest) with DX mode at 1.5x -
High Speed Crop and 10 fps or more
18.7 MP
MSRP $7999
Czego sobie i wam życzę ;-)
i jeszcze jedno memento (również dla przyszłych Dresiarzy)
I think this size sensor will more than max out any of the current Nikon lenses that are available.
W!
gietrzy - pracuje na rynku foto i na 100% i tak nie kupimy sobie nowych puszek Nikona, juz poszlo zamowienie na nowe DSy i tak bedzie ze wszystkimi profesjonalnie traktujacymi zarabianie na foto. System Canona dla profi jest o niebo lepszy i aktualnie zupelnie bez konkurencji... W ostatni weekend bylem na wyspach, robic zdjecia ligi angielskiej. Zadnego czleka z Nikonem nie zobaczylem kolo mnie na stadionie ;> Bylo kolo 30 z akredytacja. Srednia to dwie puszki C. na czleka. I tyle w tym temacie!
Zdrowko
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner