Pokaż wyniki od 1 do 10 z 129

Wątek: Lustrzanka cyfrowa - czy jest sens?

Mieszany widok

Domyślnie

Kolega ma SoniaEriksonia. Jakosc jego fot jest koszmarna...
    moze to tylko rzecz gustu, ale on sam, mimo ze bronil go jak Czestochowy, w koncu przyznal racje.
    Pewnie to kwestia modelu, itd :-)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fakungio Zobacz posta
    Bzdura.
    No właśnie nie jest to drugorzędna sprawa. Jeśli taka firma jak Carl Zeiss, której obiektywy stosowano w kosmosie podczas wyprawy "Apollo", przekazuje swoją optykę marce Sony to już nie jest zabawa. Marka jest niesamowitą wartością!!
    Ja mam kamerę Sony. Obiektyw Carl Zeiss. Jakość jest delikatnie mówiąc kiepska. Aberracje jak koń, na długim końcu mydłowaty. Także z tą jakością to bym nie przesadzał. Ona dużo bardziej zależy od ceny niż od tego jaka nazwa widnieje na obudowie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krisspy Zobacz posta
    Kolega ma SoniaEriksonia. Jakosc jego fot jest koszmarna...
    Którego SE?

moze to tylko rzecz gustu, ale on sam, mimo ze bronil go jak Czestochowy, w koncu przyznal racje.
    Pewnie to kwestia modelu, itd :-)
    Kiedyś z ciekawości poświęciłem jeden wieczór na porównanie fotek z telefonów. Z tych, które porównywałem: SE 750i, później dłuuugo, dłuuugo nic, a później peleton.
    Każdy może sobie ten test powtórzyć. Nokia może i robi fajne telefony, ale aparaty w nich są co najwyżej przeciętne. Za to klawisze z cyferkami ma przeważnie większe

J

Uprawnienia umieszczania postów