Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Wątek: "Aerofłot"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    wiesz, to tylko strona internetowa na ktorej mozna napisac wszystko, nawet ze to najlepsze i najbezpieczniejsze linie.. tylko co z tego wynika ;-)

no i ten fragment

The airline company’s fleet is permanently getting renewed
    a wiec czas terazniejszy ale nie dokonany ;-) .. Krzychu, to nie to ze sprzeczam sie dla sprzeczania ale bylem tam i widzialem jakie samoloty tam lataja.. sa i nowsze konstrukcje jak Airbusy i Boeingi ale jest jeszcze duuuzo starszych ktore lataja glownie na trasach krajowych.. mowie tu o lotach rejsowych a sa jeszcze chartery.. Rosja to duzy rynek i nie da sie od razu wycofac wszystkich staroci a to na jaki samolot akuratnie trafisz to juz kwestia szczescia

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    a wiec czas terazniejszy ale nie dokonany ;-) .. Krzychu, to nie to ze sprzeczam sie dla sprzeczania ale bylem tam i widzialem jakie samoloty tam lataja.. sa i nowsze konstrukcje jak Airbusy i Boeingi ale jest jeszcze duuuzo starszych ktore lataja glownie na trasach krajowych.. mowie tu o lotach rejsowych a sa jeszcze chartery.. Rosja to duzy rynek i nie da sie od razu wycofac wszystkich staroci a to na jaki samolot akuratnie trafisz to juz kwestia szczescia
    Ze duuuzo starszych jest to wiem bo codziennie widuję startującego Tu-154 do Moskwy z Okęcia, ale Il-ów 62 nie ma w Aeroflocie (co innego inne rosyjskie linie - to jest syf maksymalny). Zwróccie też uwagę że Aeroflot jest czlonkiem SkyTeam'u - zaden szanujacy sie alliance nie weźmie syfiastej linii do siebie z powodów oczywistych...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec Awatar fICHU
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

W pazdzierniku zeszlego roku wrocilem wlasnie z Indii i caly przelot w obie strony mialem aeroflotem wlasnie. Tupolewem i Iliuszynem.
    Przyznam sie, ze przelot Wawa-Moskwa skojarzyl mi sie z podrozowaniem starym autobusem PKS. Za to juz przelot z Moskwy do Delhi byl calkiem przyjemny, pomijam biegajace wszedzie hinduskie dzieciaki.
    Przelot powrotny calkowicie ok, pomijam wylot z Delhi o ponad godzine pozniej...
    Inna kwestia to to, ze stojac potem na lotnisku i przygladajac sie przechodzacym obok ekipom samolotow.... Stewardessy z Indian Airlines polecam, za to Aerofłot... porazka na max.

f.
    7D, 30D, C17-40/4L, C24-105/4LIS, C70-300/4-5.6IS, T28-75/2.8, 580EX.II; KM DiMAGE Z3; Praktica L
    Mój śmietnik

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Fichu byles za gaudeamusa na tej wycieczce??
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Bywalec
    Miasto
    usa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Wiem slawi, ale akurat co do Lotu to jezeli chodzi o bezpieczestwo to raczej czolowka, wszak na maszynach lataja najlepsi na swiecie piloci
    Fajowa propaganda - od razu przypominaja mi sie czasy Gomulki i Gierka :^)))
    Canon 1D Mk.IIn, 24-70/2.8L, 70-200/4L IS, itd itp

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    3 zdarzenie ktre daly mi do myslenia:
    -lot z Moskwy zaczal sie godzine pozniej bo piloci meldowali "problemy" - jakie, nie wiem do dzis i niech tak zstanie
    Podobno znany numer. Godzine sie opoznil start bo tyle trwalo znalezienie nowych pilotow i "problemy" sie skonczyly

Bywalec
    Miasto
    wrocław / łódź

Domyślnie

ok, do moskwy to może być kultura, a czy latał ktoś gdzieś dalej na bliski wschód tym areoflot? planuję wyjazd do syrii i do damaszku najtaniej jest właśnie tymi liniami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jdw Zobacz posta
    ok, do moskwy to może być kultura, a czy latał ktoś gdzieś dalej na bliski wschód tym areoflot? planuję wyjazd do syrii i do damaszku najtaniej jest właśnie tymi liniami.
    Najpewniejsze połączenie przez Rzym Alitalią. Piękne miasto, jeżeli zdecydowałeś się na analog, bierz dużo filmów, w tym 400 do pusha na grób Jana Chrzciciela.

Bywalec
    Miasto
    wrocław / łódź

Domyślnie

akurat atrakcje turystyczne najmniej mnie będą interesowały, reczej granica z libanem. przez Rzym drożej

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kanonier Zobacz posta
    Fajowa propaganda - od razu przypominaja mi sie czasy Gomulki i Gierka :^)))
    Ta a to ze spora czesc mistrzow swiata w lotnictwie zasiada za sterami lotu, oraz ze polscy piloci stanowia elite, ktora zawsze przywozi medale to tez propaganda ala Gomulka??
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów