Strona 47 z 1000 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797147547 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Domyślnie

ja duzego doswiadczenia nie mam ale z stalka bywa czasem problem szczegolnie jak pani mloda siega panu do ramion

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez juliam Zobacz posta
    ja duzego doswiadczenia nie mam ale z stalka bywa czasem problem szczegolnie jak pani mloda siega panu do ramion
    Faktycznie masz rację. Z tym doświadczeniem.
    Jarek

Domyślnie

panie Jarku, nie musisz nikogo obrazac. ja robie zdjecia od niecalego roku, swoim pierwszym aparatem i robie to bo lubie. Ciekawa jestem jakie Ty robiles na poczatku

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

panie Jarku, nie musisz nikogo obrazac. ja robie zdjecia od niecalego roku, swoim pierwszym aparatem i robie to bo lubie. Ciekawa jestem jakie Ty robiles na poczatku
    Nikogo nie obrażałem i nie oceniałem żadnych zdjęć. To, co mam na stronie, to są właśnie zdjęcia z mojego "początku".
    Ja po prostu trzeźwo i na temat oceniłem Twoje dywagacje.
    Bo to widzisz.. myśleć możesz co chcesz, ale istnieje zagrożenie, że ktoś czytając takie wymysły w nie uwierzy. A tego przecież nie chcemy..
    Jarek

Domyślnie

Jarku, z pewnoscia wiesz co mowisz, ja to co powiedzialam to z mojego jednego "wypadu" gdzie mialam 50mm i Panna byla sporo nizsza od Pana i nie bylo miejsca zeby odejsc gdzies dalej. Jak jest duzo miejsca to oczywiscie ze mozna cos zrobic. Zreszta co sie bede tlumaczyc. Powiedzialam tylko jedna rzecz z mojego jednorazowego wypadu a osoba ktora zapoczatkowala ten watek to raczej ma jeszcze mniejsze doswiadczenie wiec chcialam tylko podajc swoj blad jaki popelnilam.
    Pozdrawiam!

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Aha, ale o tym, że to 50mm i że mało miejsca, to dopisałaś teraz.
    Pozwolisz, że przypomnę:
    To teraz wyobraź sobie prawdziwość tego twierdzenia przy założeniu 35mm i miejscu stąd po horyzont.. Albo portrecie 135mm i w sumie dowolnej odległości.
    A kłopoty kompozycyjne z proporjcami pary są niezależne od tego, czy to stałka czy hiper zoom.
    Czasem po prostu warto przemyśleć, zanim się napisze takie karkołomne tezy.
    Jarek

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

znowu nic z watku nie kumam - mozesz oskarkowy jasniej napisac jakie obiektywy polecasz - ogladalem strone z Twoimi slubnymi - dobra robota!!!
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris75 Zobacz posta
    znowu nic z watku nie kumam - mozesz oskarkowy jasniej napisac jakie obiektywy polecasz - ogladalem strone z Twoimi slubnymi - dobra robota!!!
    Tamto było robione .. ech, chyba wszystkim, na co mnie wtedy było stać. Ale na szczęście już przygotowuję porządne zdjęcia i nie będzie wstydu pokazać stronki
    Teraz dojrzałem do dwóch puszek FF i dwóch stałek: 35 i 85mm. Naprawdę da się to zrobić. Brak zoomów daje taki ciekawy dystans i zmusza do innego myślenia. Dobra, co ja będę gadał. Jak powieszę nową stronkę, to będę mógł mówić co i jak. Czyli jeszcze kilka dni, bo zbieram pozwolenia od Par.
    Jarek

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

nie napisalem, ze interesowla mnie tylko ceremonia chyba lampy to tam nie bylo nigdzie
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris75 Zobacz posta
    nie napisalem, ze interesowla mnie tylko ceremonia chyba lampy to tam nie bylo nigdzie
    A dziękuję, czasem nawet dwie, czy trzy. Tyle, że ona mają guziki od regulacji mocy ;-)
    Jarek

Strona 47 z 1000 PierwszyPierwszy ... 3745464748495797147547 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów