Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 11-12-2006 o 00:30
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Witam
Mam 30D z tym obiektywem od 5 miesiecy, zrobilem w tym czasie bardzo duzo zdjec (glownie reportaz na slubach) i nie moge narzekac. Ostrzy bardzo dobrze (czasami zdarza sie cos nieostrego przy zdjeciach w tancu ale to tez rzadko). Brakuje mi czasami dluzszego konca ale w koncu zawsze mozna podejsc blizej.
A co do filtra UV teraz mam slima.
Ostatnio edytowane przez krist0 ; 11-12-2006 o 16:22
Aparat plus parę słoików :smile:
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
metoda znacznie prostsza... podpiąłem oba zrobilem kilka fotek tej samej ekspozycji porównałem na komputerze i nie ujrzałęm róznicy wartej drugie tyle ceny tamrona generalnie naprawde praktycznie róznicy nie widzialem... może być ze slepy jestem... a jak nie widac róznicy...
choc jak widze Ty posiadasz ten obiektyw i nic Cie zapewne nie przekona![]()
z tego co wiem z 350D to ten Tamron źle wspołpracuje... ale to zasłyszana opinia wiec nie biore za nia odpowiedzialnasci![]()