Pokaż wyniki od 1 do 10 z 388

Wątek: Plener Warsaw by night - 17 listopada

Mieszany widok

Bywalec Awatar oddech
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Może zaczniemy w jakimś wysokim punkcie? Tak żeby zrobić kilka zdjęć Warszawy po zmroku jak jeszcze żyje pełnią. Może z PKiN, albo z Marriota? Stamtąd w każdą strone jest blisko. Jeśli będziemy odpowiednio odważni, może Praga Północ? Jest na niej ten klimacik starej Warszawy połączony z odnowionymi kamienicami. A może szlakiem oświetlonych budynków? Kościoły, cerkiew, Zamek Królewski. Inną opcją jest Dworzec Centralny (ale na samą myśl dostaję gęsiej skórki ze obawy przed porysowaniem maski i utraty sprzętu).
    Mieszkam w WWA dopiero 3 lata, więc nie mam za dużo doświadczenia. To moje propozycje. Naturalnie wszystko podlega dyskusji.

EDIT: Efekt za moment z okna przetrenuję na blokach, ciekawe jak będzie.

EDIT2: Już wiem, że mój statyw jest dobry może dla KIT'a. No cóż. Jeszcze nie czas na takie foty
    Ostatnio edytowane przez oddech ; 06-11-2006 o 23:47

Dopiero zaczyna Awatar Rafb
    Miasto
    Wwa - Kat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Może zaczniemy w jakimś wysokim punkcie? Tak żeby zrobić kilka zdjęć Warszawy po zmroku jak jeszcze żyje pełnią. Może z PKiN, albo z Marriota? Stamtąd w każdą strone jest blisko. Jeśli będziemy odpowiednio odważni, może Praga Północ? Jest na niej ten klimacik starej Warszawy połączony z odnowionymi kamienicami. A może szlakiem oświetlonych budynków? Kościoły, cerkiew, Zamek Królewski. Inną opcją jest Dworzec Centralny (ale na samą myśl dostaję gęsiej skórki ze obawy przed porysowaniem maski i utraty sprzętu).
    Mieszkam w WWA dopiero 3 lata, więc nie mam za dużo doświadczenia. To moje propozycje. Naturalnie wszystko podlega dyskusji.

EDIT: Efekt za moment z okna przetrenuję na blokach, ciekawe jak będzie.

EDIT2: Już wiem, że mój statyw jest dobry może dla KIT'a. No cóż. Jeszcze nie czas na takie foty
    hehe, w kupie siła!
    a co byście powiedzieli na stara pragę, bazylikę kawęczyńską, fabryke vódek itp... ??

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
    Inną opcją jest Dworzec Centralny (ale na samą myśl dostaję gęsiej skórki ze obawy przed porysowaniem maski i utraty sprzętu).
    IMO dworzec jest chyba jednym z bezpieczniejszych miejsc w Wawie. Od jakiegoś czasu jest w środku kwadratu w którym panuje zero tolerancji. Jest tam pełno ochroniarzy z różnych agencji, policjantów, strażników miejskich i SOKistów. Korzystam(nie jako bazy noclegowej ) z centralnego od lat o różnych porach doby i nigdy nie spotkałem się z niebezpieczną sytuacją. Swego czasu musiałem czekać od godziny 3:30 na pierwszy pociąg do domu o 5:20. Ku memu ździwieniu spora część punktów gastronomicznych i sklepów była otwarta. W Tym zlikwidowana już księgarnia Helionu.
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Uprawnienia umieszczania postów