Właśnie wróciłem do domu z nowym statywem i głowicą i coraz bardziej nie mogę się doczekać piątkowych zdjęć :-) Mam tylko nadzieję, że pogoda nie będzie tak "wspaniała" jak dzisiaj, bo się chyba tylko na browarach skończyAle bądźmy dobrej myśli...
Właśnie wróciłem do domu z nowym statywem i głowicą i coraz bardziej nie mogę się doczekać piątkowych zdjęć :-) Mam tylko nadzieję, że pogoda nie będzie tak "wspaniała" jak dzisiaj, bo się chyba tylko na browarach skończyAle bądźmy dobrej myśli...
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
No widzę, że jakis wirus z zakupem statywów zapanował. Ja kupiłem w sobotę statyw. Sherpa 600R i jestem mega zadowolonyA co do pogody to musi być ładna. Jak nie będzie, to kurtki przeciwdeszczowe, worki na obiektywy i do ataku
![]()
Wy się módlcie, żeby nie była ładna. Deszcz jest nieodłącznym sprzymierzeńcem nocnej fotografii. Gratis dostajecie piękne kontrasty, rozświetlenia wszystkiego co mokre i brak meneli, którzy nie wypełzają w tym czasie na żer. Jak jest sucho, to jest tylko wygodnie, nudno i nic więcej.
Jarek
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
to tytlko podpowiem ze w czasie deszczu to parasolka bardzo pomaga - zwlaszcza jak sie nie ma jedynki ;-)
ja też mogę być, aczkolwiek na razie mam puszkę, statyw i zero obiektywównatomiast mam pojazd pierdząco kaszlący i mogę kogoś podwieźć (anin i okolice)
Nieeee nooo... chlopaki - w deszcz?![]()