Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Dobra Arturs,ale znacznie prościej dla mnie byłoby znaleźć inny serwis,a nie wyrabiać sobie dokumenty.Nie ma żadnego takiego?
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=- Zobacz posta
    Dobra Arturs,ale znacznie prościej dla mnie byłoby znaleźć inny serwis,a nie wyrabiać sobie dokumenty.Nie ma żadnego takiego?
    Nie wiem, bo nie wiem ;-), odniosłem się do stwierdzenia o dokumentach - czasem mogą się przydać (wyjazd do UE, konto w banku itp.) - a ta wiedza odnośnie wieku jest zupełnie nieznana - wszyscy myślą żeby mieć dowód tzeba mieć 18 lat..
    Co do pytania poczytaj regulaminy na tych stockach które wymienili znawcy tematu - jeśli nie ma w nich obostrzenia wiekowego to możesz startować - bez dokumentów ciężko będzie potem dostać kasę - myślę ze jakbyś dostał czek którego odbiorcą jest "Festyk" to w banku miałbyś problem że to akurat ty

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Coś już napisał Awatar Hallgerd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    bez dokumentów ciężko będzie potem dostać kasę - myślę ze jakbyś dostał czek którego odbiorcą jest "Festyk" to w banku miałbyś problem że to akurat ty

Pozdr
    Artur
    To akurat nie - wystarczy konto bankowe lub karta (np. visa) , adres internetowy i już. (przez moneybookers lub paypal)

Uprawnienia umieszczania postów