Pokaż wyniki od 1 do 10 z 127

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie.

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

w sobote, 14/10/2006 bylem z Iza z fundacji u Michala przekazac sprzet. bylo mnostwo zabawy zalaczonymi zabawkami, masa pytan na goraco i duzo radosci.

dla przypomnienia, przekazalismy:
    - torbe foto (bardzo przypadla do gustu, choc spowodowala ambaras jak wszystko poukladac w srodku)
    - zestaw filmow
    - smycz forumowa
    - wezyk spustowy
    - obiektyw Pentacon 50/1.8, redukcje EOS->M42 i pierscienie dystansowe do makro (bardzo przypadly do gustu Michalowi)
    - ksiazki (Barchacz, bodajze Dederko, podrecznik Canona i NG Szkola Krajobrazu)

Fundacja probuje zorganizowac do tego statyw, ktory podobno gdzies juz jest obiecany. jesli ktos z Was dysponuje ewentualnie drugim statywem, z ktorym moze sie rozstac na cel charytatywny - mozna to zglaszac w tym watku, ktory ludzie z Fundacji czytaja.

problem poki co nierozwiazany to wywolywanie filmow i robienie odbitek. bede u Michala w tygodniu i przywioze namiary na laby internetowe (allegrowe), gdzie wysylajac kilka filmow na raz mozna duzo oszedzic. ale jesli ktos z Was ma bliski kontakt z ekonomicznym labem lub ma pomysl by w inny sposob obnizyc koszta (przy czym uwaga! darowizny majatkowe nie sa tu praktykowane - ewentualnoscia jest kupon docelowy __na uslugi fotograficzne__) to tez prosze zglosic.

a poza tym, to sprawilismy duuzo radosci czlowiekowi, ktory z pasja oddaje sie fotografii, i ktory w chwili obecnej ma najlepszy aparat w swojej klasie (szkola plastyczna, specjalnosc jubilerstwo) ;-) tak ze ja w imieniu Michala, Fundacji i tez swoim dziekuje za wspomozenie.
    www albo tez flickr

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta

ktory podobno gdzies juz jest obiecany. jesli ktos z Was dysponuje ewentualnie drugim statywem, z ktorym moze sie rozstac na cel charytatywny - mozna to zglaszac w tym watku, ktory ludzie z Fundacji czytaja.
    To ja zaoferowałem statyw Velbona ale nikt go nie wziął pod uwagę.
    Akustyk, podaj mi adres do wysyłki to go jutro kurierem do ciebie podeślę.

Uprawnienia umieszczania postów