Strona 1 z 13 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 127

Wątek: Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie Fundacja "Mam Marzenie" - marzenie o aparacie.

Witam...

Wiekszosc z was pewnie slyszala o fundacji "Mam marzenie" ktora pomaga spelniac marzenia ciezko chorych dzieci, przegladajac ta strone mozna zauwazyc ze dzieciai marza glownie o laptopach, telewizorach plejstejszonach itd, ale niektore chcialbyby pojechac do Rzymu odwiedzic grob Jana Pawla II, albo zostac na jeden dzien krolewna. Przegladalem ta strone z mysla ze moze mam mozliwosci komus, w czyms pomoc, i znalazlem Marzyciela z Wroclawia, chlopaka ktory uczeszcza do artystycznej szkoly i marzy o aparacie fotograficznym, nie, nie cyfrowym, ale ot po prostu o analogu, ze swojej strony moglby zaproponowac zenita, ale byloby to chyba odebrane jako ponury zart z mojej stony, wiec przekazuje informacje dalej, moze ktos ma niepotrzebna kurzaca sie 500tke, albo 300, albo pracuje w firmie Canon Polska i ma wplyw na prezesa by uszczuplil pule eosow o jedna 30tke z kitem w kazdym razie puszczam w obieg , dla ludzi dobrej woli...

pozdrawiam
    krzysiek

http://www.mammarzenie.org/wroclaw/2006/michalk.php

EDIT:

Na dobry poczatek rzucam kabure do aparatu Samsonite, ktos doklada jakiegos kita albo puche ? No hej, spelniamy marzenia !
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 11-08-2006 o 21:13
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Nie śmiejcie się, niemam żadnego analoga EOS'a itp a taka Praktica nie taka zła.i jest w bardzo dobrym stanie.prawie idealnym.
    Więc dorzucam do puli Praktica PLC-3+Jupiter 9 85mm f2+Lampa Toshiba+ofcoz rolka filmu
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Miasto
    Silesia

Domyślnie

tu sie nie ma z czego smiac, mysle ze jako poczatkujacy fotograf bedzie zadowolony z kazdego gestu poczynionego w jego strone, tymbardziej ze ta praktica przyszla z bardzo fajna portretowka, Panowie, prosze zrobic remament w szklach, ktos ma jakies inne akcesoria? filtry? moze jakiegos rzeznika macro vel heliosa ? Dziekuje bardzo Il Fuoco, czekamy na nasladowcow
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 11-08-2006 o 21:53
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

w sumie to mam jeszczę Pentacona 50mm 1.8 MC.
    rzeźnik już jest
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

mam analogowa 500-tke. teoretycznie mialem nia slajdy robic, ale pewnikiem i tak sie za to nie zabiore, wiec moge oddac.

w zestawie do niej jest obiektyw 35-80/3.5-5.6.

korpus wymaga wymiany baterii (CR2) i jesli ktos z forumowiczow znajdzie takowe w torbie, to do kupy zlozylismy sprawny aparat.

thorin - jak masz kontakt z ludzmi to podeslij, albo zagadaj...
    www albo tez flickr

Miasto
    Silesia

Domyślnie

hymmm no to ok, Il Fuoco mnie zawstydzil, baterie kupuje ja, dokladam do tego nasza forumowa smycz i ksiazke o fotografowaniu aparatami serii EOS, Il Fuoco, moze nie rezygnuj ze swojej oferty, jak ktos rzuci pierscionek m42, to mozna dac calkiem niezle szkla do kompletu, Akustyk dzieki wielkie za odzew i przede wszystkim za podarki, idzie wszak na zbozny cel

pozdrawiam
    krzysiek

EDIT:

Mamy tak:
    1. Praktice PLC-3
    2. Jupiter 9 85mm f2
    3. Pentacon 50mm f1,8
    4. Lampa Toshiba
    5. Canon EOS 500
    6. Canon 35-80mm /3,5-5,6
    7. Bateria
    8. Smycz
    9. Kabura
    10. Ksiazka
    11. film
    12. polar Hakuba MC

ale jesli ktos cos jeszcze chce dorzucic to chetnie przyjmiemy

ok doeditowalem polar, wyslalem wlasnie maila do odpowiedzialnego czlowieka za spelnianie marzen we Wroclawiu, jesli cala akcja sie powiedzie, to byc moze poprosimy Cie Akustyk bys jao nasz plenipotent wreczyl chlopakowi sprzet
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 11-08-2006 o 22:15

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

na ten obiektyw jeszcze bede mial calkiem dobrego polara (Hakuba MC, choc niestety troche podrapana). mnie sie juz nie przyda, a bedzie chyba fajnym dodatkiem do kompletu
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    korpus wymaga wymiany baterii (CR2) i jesli ktos z forumowiczow znajdzie takowe w torbie, to do kupy zlozylismy sprawny aparat.
    Bateryjki bez problemu oddam . Myślę że na początek 2 szt wystarczą ?

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    Il Fuoco, moze nie rezygnuj ze swojej oferty, jak ktos rzuci pierscionek m42, to mozna dac calkiem niezle szkla do kompletu
    Jak tylko zlokalizuje swoj to moge dorzucic. Chyba ze jeszcze Ty go masz to uprosci sprawe logistycznie
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez birez
    Jak tylko zlokalizuje swoj to moge dorzucic. Chyba ze jeszcze Ty go masz to uprosci sprawe logistycznie

Nie moj drogi Birezie, podczas kulturalnej imprezy oswiatowo-edukacyjnej w Katowicach, podczas trwajacych do pozna w nocy dyskusji i porannych rzeskich pobudek zaginal w przepastnym Tamracu Pazurka ktory mial Ci go dostarczyc, lokalizuj pierscionek Man i dorzucaj do puli

pozdro

Strona 1 z 13 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów