Witam...
Wiekszosc z was pewnie slyszala o fundacji "Mam marzenie" ktora pomaga spelniac marzenia ciezko chorych dzieci, przegladajac ta strone mozna zauwazyc ze dzieciai marza glownie o laptopach, telewizorach plejstejszonach itd, ale niektore chcialbyby pojechac do Rzymu odwiedzic grob Jana Pawla II, albo zostac na jeden dzien krolewna. Przegladalem ta strone z mysla ze moze mam mozliwosci komus, w czyms pomoc, i znalazlem Marzyciela z Wroclawia, chlopaka ktory uczeszcza do artystycznej szkoly i marzy o aparacie fotograficznym, nie, nie cyfrowym, ale ot po prostu o analogu, ze swojej strony moglby zaproponowac zenita, ale byloby to chyba odebrane jako ponury zart z mojej stony, wiec przekazuje informacje dalej, moze ktos ma niepotrzebna kurzaca sie 500tke, albo 300, albo pracuje w firmie Canon Polska i ma wplyw na prezesa by uszczuplil pule eosow o jedna 30tke z kitemw kazdym razie puszczam w obieg , dla ludzi dobrej woli...
pozdrawiam
krzysiek
http://www.mammarzenie.org/wroclaw/2006/michalk.php
EDIT:
Na dobry poczatek rzucam kabure do aparatu Samsonite, ktos doklada jakiegos kita albo puche ? No hej, spelniamy marzenia !![]()