Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 90

Wątek: Zrob sobie wlasny album foto

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Jesli ktos chce zobaczyc na zywo jak wyglada taka fotoksiazka musi udac sie do ktoregos z salonow FJ - egzemplarz do prezentacji nie rozni sie niczym od tych ktore zamawia sie samemu.

Do konca wrzesnia w gazetkach sa specjalne kupony ktore daja znizke w wysokosci 10zl - mozna je tez pobrac ze strony FJ. Warunkiem skorzystania z promocji jest zlozenie zamowienia w punkcie FJ - nie przez internet.

Powiem tak - co raz wiecej osob zaczyna zamawiac fotoksiazke. Jak narazie nie mielismy zadnych reklamacji.. wrecz przeciwnie, wszyscy sa szczesliwi i zadowoleni
    ja robię w tym roku już kolejną, zaczyna się to podobać..
    Heniek

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Khazad Zobacz posta
    Zapłaciłem 99 zł + koszt otwarcia sesji.
    Grr... zawsze jak to widzę to mi się scyzoryk otwiera w kieszeni. Jakiej !@#$#$% "sesji"? Taka sama bzdura jak "dopłata paliwowa" w samolocie... Gorąco wszystkich namawiam do niekorzystania z usług firm podających ceny w ten sposób.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

jasne - a masz inna alternatywe? mnie np wkurza ze w USA nie podaj cen z taxem... robisz zamowienie na 1999$ a do zaplaty masz 2400$ to jest dopiero skandal - i co wszyscy teraz maja zrezygnoac z zakupow w USA?, a no nie!, a dlaczego? bo u nas nie ma ukrytych kosztow i odrazu podaja cene np 12kPLN wiec wole chyba 2400$ ;-)

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Rozbijanie cen na pare durnych opcji to calkiem inna bajka... Tax to tax... Wszyscy wiedza ze jest, ile jest, za co jest. Mozesz go zaplacic, ale mozesz tez jego zaplacenie ominac. Z oplaty paliwowej czy jakichs innych durnych kosztow nie zrezygnujesz...

Postaw sie w innej sytuacji. Zamawiasz cos za 2400 z innego stanu i obliczaj ile bedzie taniej bez taxu Albo porownuj ceny miedzy sklepami gdzie w jednym stanie jest 8.5% a w innym 6.5% taxu.
    ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Tax to tax... Wszyscy wiedza ze jest, ile jest, za co jest.
    Uwielbiam takie szafowanie mocnymi slowkami .
    A teraz przyznaj sie szczerze - jestes pewien ze "wszyscy" ?
    I czy przez "wszyscy" rozumiesz mieszkancow... USA, Polnocnej Ameryki, calego swiata?
    Umiaru w stosowaniu slowka "wszyscy" zycze!
    Bo np ja nie wiem ile wynosi dodatek tax w sklepach w USA.
    A "wszyscy" minus ja to juz nie wszyscy i twoje stwierdzenie sypie sie logicznie .

I tego dotyczy wlasnie ten podwatek - w USA _wiekszosc_ robiaca zakupy szczegolnie przez internet wie co i ile doliczac do ceny. Ale ze mamy globalna wioske to trzeba przyjac ze i spoza USA ludzie chca os zamowic i moga byc zdziwieni wieksza niz podawana na www cena. I to sa wlasnie ci "nie wszyscy" , o ktorych jesli sklep zapomni to narazi sie wlasnie na tego typu opinie spoza USA.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Oczywiscie pisalem o tych wszystkich robiacych zakupy w usa ktorzy sie z taxem zetkneli.

Nie chodzilo mi w tym poscie o licytowanie sie, kto wie a kto nie wie co to jest tax a o zaznaczenie roznicy jaka jest pomiedzy opcjonalnym podatkiem a durnym rozbijaniem cen na pare czesci, ktore i tak trzeba zaplacic.

Czepiasz sie...
    ...

Awatar darcik
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    A tu link do Niemieckiej stronki CEWE - http://www.cewe-fotobuch.de/
    Czkamy..
    http://fotolab.dve.pl/ - to jeden ze zbierających zlecenia dla CEWE Polska - chyba jedyny (z tych, których znam przedstawicieli), który robi fotoksiążki jak to nazywają. Programik, który udostępniają jest prosty, ale spełnia swoje zadanie. Czekam na odbiór fotoksiążki, do tej pory fotki były robione OK, zobaczymy jak książeczka. :smile:
    Ostatnio edytowane przez darcik ; 10-09-2006 o 02:55
    EOS 350D + grip | AF: Canon kit 3,5-5,6/18-55 | M42: CZJ Tessar 2,8/50 | Sigma 4-5,6/80-200 | JUPITER 37A MC 3,5/135 | SOLIGOR 2,8/28 | Inne: Kingston 1 GB i 512 MB | Selphy CP510

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    jasne - a masz inna alternatywe?
    Już ponad 3 lata temu w Toruniu był lab (do tego "realny", ale niestety nie pamiętam szczegółów), który takich bzdur nie wymyślał.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darcik Zobacz posta
    http://fotolab.dve.pl/ - to jeden ze zbierających zlecenia dla CEWE Polska - chyba jedyny (z tych, których znam przedstawicieli), który robi fotoksiążki jak to nazywają. Programik, który udostępniają jest prosty, ale spełnia swoje zadanie. Czekam na odbiór fotoksiążki, do tej pory fotki były robione OK, zobaczymy jak książeczka. :smile:
    www.fotoksiazka.pl ? www.fotojoker.pl ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Czepiasz sie...
    To nie czepianie sie. To prosba o nie uzywanie mocnych slow jesli nie jestes w 100% pewien
    Dla twojego wlasnego dobra 8) by ci ktos banalnie nie odpowiedzial "nieprawda" .

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów