Pokaż wyniki od 1 do 10 z 90

Wątek: Zrob sobie wlasny album foto

Mieszany widok

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jesli ktos chce zobaczyc na zywo jak wyglada taka fotoksiazka musi udac sie do ktoregos z salonow FJ - egzemplarz do prezentacji nie rozni sie niczym od tych ktore zamawia sie samemu.

Do konca wrzesnia w gazetkach sa specjalne kupony ktore daja znizke w wysokosci 10zl - mozna je tez pobrac ze strony FJ. Warunkiem skorzystania z promocji jest zlozenie zamowienia w punkcie FJ - nie przez internet.

Powiem tak - co raz wiecej osob zaczyna zamawiac fotoksiazke. Jak narazie nie mielismy zadnych reklamacji.. wrecz przeciwnie, wszyscy sa szczesliwi i zadowoleni

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Jesli ktos chce zobaczyc na zywo jak wyglada taka fotoksiazka musi udac sie do ktoregos z salonow FJ - egzemplarz do prezentacji nie rozni sie niczym od tych ktore zamawia sie samemu.

Do konca wrzesnia w gazetkach sa specjalne kupony ktore daja znizke w wysokosci 10zl - mozna je tez pobrac ze strony FJ. Warunkiem skorzystania z promocji jest zlozenie zamowienia w punkcie FJ - nie przez internet.

Powiem tak - co raz wiecej osob zaczyna zamawiac fotoksiazke. Jak narazie nie mielismy zadnych reklamacji.. wrecz przeciwnie, wszyscy sa szczesliwi i zadowoleni
    ja robię w tym roku już kolejną, zaczyna się to podobać..
    Heniek

Uzależniony

Domyślnie

ja z FJ dostaje zbindowane na grzbiecie metalową szyną natomiast ta książka co jest wystawiona do prezentacji tej szyny raczej nie ma, pewien nie jestem, możesz to sprawdzić?
    ( w ostatniej zdjęcie mi się odkleja z okładki..:sad:
    pozdr.
    Ostatnio edytowane przez heniek ; 12-09-2006 o 12:38
    Heniek

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heniek Zobacz posta
    ja z FJ dostaje zbindowane na grzbiecie metalową szyną natomiast ta książka co jest wystawiona do prezentacji tej szyny raczej nie ma, pewien nie jestem, możesz to sprawdzić?
    Mamy na sklepie 2 egzemplarze - trzeba sie przygladac zeby zobaczyc ta szyne. Jak mocno rzuca sie to w oczy u Ciebie?

Uzależniony

Domyślnie

Mamy na sklepie 2 egzemplarze - trzeba sie przygladac zeby zobaczyc ta szyne. Jak mocno rzuca sie to w oczy u Ciebie?
    szyna jest bardzo widoczna, pytam dlatego iz prowadzę dystrybucję tych okładek i bindownic, oglądając właśnie tą książkę w FJ nie widziałem tej szyny więc wydaje mi się że to jest zupełnie inna okładka..ale może mi się tak wydaje.
    Heniek

Uprawnienia umieszczania postów