Pokaż wyniki od 1 do 10 z 366

Wątek: Canon EOS R8

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS R8

A tak konkretnie to co chciałeś powiedzieć?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    A tak konkretnie to co chciałeś powiedzieć?
    ze z jednej strony nie przejmuje sie tym, ze inni nie widza roznic. bo w dobie smarkfonow standardy w kwestii obrazka leza i kwicza.

a z drugiej strony - sam nie musze miec maksimum mozliwego. opcja filmowania w cropie ma dla mnie sens w okreslonych sytuacjach, nawet jesli to nie jest 4K. dobre wideo FullHD mnie w zupelnosci starczy.

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    Akustyk z calym szacunkiem, ale brzmisz wlasnie jak starszy pan, ktory zatrzymal sie na etapie cropow i fullhd.
    czemu?

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    A jesli np nie widzisz roznicy na instagramie miedzy profilem kogos kto wstawia foty z pelnej klatki z jasnymi obiektywami po obróbce, a profilami ludzi wstawiajacymi obrazki prosto ze smartfona to juz nic Ci nie pomoże
    nie mam instagrama, wiec nie wiem czy widze.

ogladam czasem zdjecia na ekranach ajfona czy innego smarkfona, ktore wlasciciel z wypiekami na twarzy prezentuje jako "patrz jakie to zdjecia robi". jako ze na codzien ogladam zdjecia na monitorze 4K 27", no to tylko taktownie kiwam glowa, nie komentujac juz
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    czemu?
    Tego nie wiemy ale tak brzmisz ...
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów