Pokaż wyniki od 131 do 140 z 187

Wątek: pierwsza cyfrowa lustrzanka po analogowych - co wybrac?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Siedlce

Domyślnie Odp: pierwsza cyfrowa lustrzanka po analogowych - co wybrac?

Wiesz co, podchodzisz JacekZ za bardzo emocjonalnie do tematu. Jesteś moderatorem i uważam, że jesteś kompletnie stronniczy. Nie rozumiem tylko po co i czy taka rola jest moderatora na forum marki Canon.

Podam Ci przykład( może otworzy oczy) Wczoraj dostałem od dobrego kolegi smsa, że sobie kupił BMW 550Li 10 minut później byłem u niego pod domem oglądać auto na które czekał wiele lat. Myślisz że mu trułem (za przeproszeniem dupę) że za mało koni z silnika 4,8 że za dużo pali bo Audi pali mniej a Mercedes szybszy do setki o 0,5 sekundy ? Nie cieszyłem się razem z nim!
    Wchodzę na canon board w dział o EoS R którego posiadam. Co drugi komentarz że to h*jowe, bo Sony lepszy DR ma. NON STOP regularnie każdy temat co dwa trzy dni kończy się tym, że DR w sony lepsze. i wojna 5 tych samych osob. Temat umiera, cisza, coś nowego i zaraz waleczni rycerze znowu o tym DR je#@#@RE@nym. Bez kitu siedzę i śledzę to forum, bo czasami w faworze wojny ktoś ( użytkownik aparatu R ) poda coś ciekawego np odnośnie gładzika. Ale zaraz pojawi się ktoś, kto znowu zacznie wojnę, że Sony lepszy DR ma. No jaki sens ma to forum/dokąd zmierza? Może zminicie nazwę forum z Canona na aparaty board i będzie git.
    p.s przykro mi że sonoboje nie mają swojego miejsca, ale proszę Was - jako moderatorów, o bezstronność w tej pseudo wojnie.
    Ostatnio edytowane przez robertskc7 ; 25-03-2019 o 13:52

Uprawnienia umieszczania postów