1. Nie usłyszałem od Was dlaczego, a odpowiem od kiedy. Praktycznie od zawsze. Opinia o forach była jaka była. Vitez trzymał tu rygor. Zmiana opinii trwa lata.
2. Niestety wspomne o Tobie. Ja generalnie jestem z tych co nie karzą a rozmawiają i przekonują. To "ekipa" bardzie ochoczo rozdaje kartki i bany. I w dyskusji na forum modów zapadła decyzja by ci dac permbana, to już ze 2 lata? rok? I powiem,że forum nikona odetchnęło. Za to piszesz teraz częsciej tu. Wiesz, że są całkiem skuteczne blokady przed ponowna rejestracją zbanowanych. Przestań sledzic JP. Lubisz sobie upatrzyc ofiarę, tak jak nikoniarzach i tu z kolei tą ofiarą stał się JP. naprawde nie możesz sie opanować? Skończą ci sie duże fora foto, bo chyba sie nie zarejestrujesz na KKM?
jeśi więc pytasz od kiedy to mogę powiedzieć, że m.in odkąd zacząłeś się tu intensywniej udzielać i atakować.
Moderator to tez uzytkownik. Także na olku i nikonie kadra jest o połowe mniejsza niz była. Spada czytelnictwo na wszystkich forach. Wszystkich. Motocyklowych, samochodowych, forum Pentaxa, KKM - wszędzie się pisze mniej, więc to nie z mojego powoduSpada wszędzie, proporcje wielkości pozostają. Jak były 3:1 tak sa nadal.