Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4133

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

sv
    Guest

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez Shrek Zobacz posta
    od kilku dni nie rozstaję się z nową puszką, wracają nowe pomysły i chęci do robienia zdjęć..
    Mam dokładnie to samo. Dlatego jak ktoś pisze, że ma problem z ergonomią R-ki, to znaczy, że albo nie potrafi jej skonfigurować, albo nigdy tego body nie miał w ręku.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta

to sie pokrywa z moimi wrazeniami z uzywania M5 -
    Nie porównuj R-ki z M5 (mam oba), bo to zupełnie inna bajka jest. To mniej więcej tak, jakbyś porównywał obsługę 200d i 1Dx mk II.

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    pewnie po to, zeby uzytkownik linii 5D nawet na powazne nie myslal o R, tylko juz czekal i odkladal dutki na uczciwy korpus pod te szkla RF.
    Jako użytkownik wszystkich 5d mogę Cię zapewnić, że w R-ce niczego mi nie brakuje, przeciwnie; używanie R-ki w porównaniu z dowolną lustrzanką, to czysta przyjemność. Może wypożycz R-kę na kilka dni?
    Ostatnio edytowane przez sv ; 20-11-2018 o 14:06

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Re: Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Jako użytkownik wszystkich 5d mogę Cię zapewnić, że w R-ce niczego mi nie brakuje, przeciwnie; używanie R-ki w porównaniu z dowolną lustrzanką, to czysta przyjemność. Może wypożycz R-kę na kilka dni?
    w takim razie nie powinienem wypozyczac. na 2018 juz wystarczy zakupow foto, musze sie 6D2 nafocic poki co
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów