Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4136

Wątek: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie Odp: Canon EOS R

Cytat Zamieszczone przez mirror Zobacz posta
    mały przerywnik techniczny lista kompatybilnosci sigm (z mocowaniem EF) z nowym R

https://www.diyphotography.net/sigma...d-canon-eos-r/
    Jak miło, wygląda na to, że wszystkie nowe szkła są kompatybilne.

Z innej beczki. Tony recenzuje RF 50/1.2: https://www.youtube.com/watch?v=rXIm1M9CiQw
    Pomimo, że to szkło już stało się jego ulubionym obiektywem wszechczasów to nieśmiało dodaje, że AF prawidłowo ustawia ostrość aż w 50% przypadków

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez luso Zobacz posta
    Jak miło, wygląda na to, że wszystkie nowe szkła są kompatybilne.

Z innej beczki. Tony recenzuje RF 50/1.2: https://www.youtube.com/watch?v=rXIm1M9CiQw
    Pomimo, że to szkło już stało się jego ulubionym obiektywem wszechczasów to nieśmiało dodaje, że AF prawidłowo ustawia ostrość aż w 50% przypadków
    Kolega bawił się eRką z tym szkłem i nie miał żadnych problemów.
    50% pudeł i zachwyty to paranoja. Jakbym miał czymś takim pracować to bym dostał qrvicy ....
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Kolega bawił się eRką z tym szkłem i nie miał żadnych problemów.
    50% pudeł i zachwyty to paranoja. Jakbym miał czymś takim pracować to bym dostał qrvicy ....
    Dlatego od jakieś czasu wszystkie te opinie traktuję poglądowo. Najlepszy wariant to pożyczenie lub wypożyczenie sprzętu.

50% pudeł to nawet na Canonie 350d+50/1.8 nie było. Ten tester albo nie wie co znaczy 50% albo nie umie focić czymś innym niż telefon.
    Ostatnio edytowane przez jinks ; 28-10-2018 o 20:48
    Miłego dnia
    moja www

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    50% pudeł to nawet na Canonie 350d+50/1.8 nie było. Ten tester albo nie wie co znaczy 50% albo nie umie focić czymś innym niż telefon.
    W poprzednim filmiku (porównanie z A7 III) zrobił nawet ładny wykres pokazujący, że skuteczność Eye AF w Canonie na poziomie 50%. I do tego ilustracja gościa machającego głową na wszystkie strony (jakby w Eos R było śledzenie oka w serwo...). Więc tego filmiku nie chce mi się nawet już oglądać...

Uprawnienia umieszczania postów