tak głupio spytam, idzie ktoś 13 na Canonshow w ABfoto w Galerii Mokotów?
tak głupio spytam, idzie ktoś 13 na Canonshow w ABfoto w Galerii Mokotów?
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Kilka ważnych poprawek
https://www.canonwatch.com/canon-eos...ming-april-18/
AKTUALIZACJA OPROGRAMOWANIA SPRZĘTOWEGO CANON EOS R 1.2.0. 18 KWIETNIA
Wersja oprogramowania układowego 1.2.0 zawiera następujące ulepszenia i poprawki.
Ulepszenia:
1. AF z detekcją oka
- Obsługuje Servo AF podczas fotografowania.
- Teraz dostępne podczas nagrywania filmów niezależnie od ustawienia „Movie Servo AF”.
2. Mały rozmiar ramki AF
- Obsługuje Servo AF podczas fotografowania.
- Teraz dostępne podczas nagrywania filmów niezależnie od ustawienia „Movie Servo AF”.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 14-04-2019 o 20:14
Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com
EOS R | EF-s 10-18 IS STM | RF 24-105 f/4L IS USM | EF 70-200 f/2.8L IS USM | 580EX II
Chyba jest polski, ale używanie tego aparatu z polskim językiem to masochizm. Ilość bezsensownych skrótowców w menu jest powalająca, w angielskiej wersji nie ma tego problemu.
Zainstalowałem - świetna sprawa, AF na oczy działa po naciśnięciu spustu do połowy (nie wiem czy działało to tak wcześniej) i w trybie servo. Ramka do servo AF w końcu jest takiej wielkości jak do one shot. Oby tak dalej Canon.
Wgrywał już ktoś ten najnowszy firmware do body które miało pierwszy firmware czyli 1.0.0?
Tak, śmiało.
Czy po zainstalowaniu nowego oprogramowania trzeba będzie ponownie wprowadzać własne ustawienia?