Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
Czyli mamy 5 niezainteresowanych osób, które napisało w tym wątku dziesiąt postów Mnie A7 też właściwie nie interesuje ;-)

Zastanawia mnie chęć negacji poczynań SONY przez Canonierów. Tego nie rozumiem. Wszystko jest słabsze, gorsze itp. Nie jest. Zrobi takie same zdjęcia i nakręci lepsze filmy. Tu ma jakieś wady ale w zamian ma zalety. Mi na przykład nie przeszkadza, że firma, której nie posiadam robi dobry sprzęt, nawet jeśli jest lepszy niż mój. Lżejsze 400 a potem 500 i/lub 600 to świetna opcja konkurencyjna dla uznanych C i N i tyle. Czy ten "hejt" to tylko z powodu kolego JP? ;-)
Jaki hejt jaka niechęć?!? Ja wiele razy tutaj pisałem, że jak ktoś umie zrobić zdjęcie to zrobi wszystkim. Tutaj jest wątek techniczny i brandzlowanie się o czystej technice ( czy pixel bardziej ostry, ile więcej w dxo, czy dr lepszy o 1ev czy nie). Zero o fotografii a podniecanie się do specyfikacji technicznej. W myśl zasady tutaj nie pozostaje nic innego jak tylko kupować kupować i kupować nowe bo przecież nowe ciągle lepsze - jak ktoś lubi to ok ale jak ktoś pisze tylko o tym to nic dziwnego, że ktoś inny moze napisać coś innego. Zaraz się pojawi wątek, że może wszyscy zazdroszcza JP tych sony, zeissow i nie wiem czego jeszcze. Jak pójdziesz do grupy wegetarian i będziesz ich przekonywał, że tylko mięso się liczy a warzywa to jakaś mało kaloryczna gorszosc to też się wywiarze "dyskusja" mimo, że tej grupki mięso nie interesuje.