Ze Canon tonie, ze bez sensu, że Sony rządzi, że 4k, że Canonem nic się nie daje zrobić, sprzedałem wszystko Canona. Generalnie to kto ma akcje to niech sprzedaje, a kto jeszcze nie sprzedał Canona to stracił życie. Oczywiście w żargonie marketingu mediów socjalnych są na to prof określenia (chodzi o zasięgi, ilość zaangażowania, etc, firmy od marketingu wiedza jak podbijać słupki). Sony po prostu poza pakowaniem gigantycznych pieniędzy w rozwój, pakuje też ogromne pieniądze w marketing (wyboru zresztą nie ma). Co do sprzętu foto jest wybór i niech każdy sobie kupuje co chce...
To forum jest dość senneTy zakładasz, że Sony jest ********e i stad to zainteresowanie, a ja uważam, że jest to zwykłe zainteresowanie plus JP ma tutaj swoich fanów
Skąd ten dziwaczny wniosek, że jestem jakimś fanem?Nie jestem żadnym fanem Canona, jestem użytkownikiem jego produktów, które od dłuższego czasu najbardziej pasują do moich potrzeb fotograficznych. A wątek czytam jak każdy inny (poza tymi z zagadkami). Ostatnio przedstawiając propozycje zakupowe dla koleżanki jako body numer 1 było a6300
Spoko.
ps. do problemów użytkowników Canona doszły jeszcze frustracje, dla takich rzeczy warto czytać ten wątekmasz Canona == jesteś sfrustrowany!