Pokaż wyniki od 1 do 10 z 219

Wątek: Canon 5d mk1 w 2018

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Canon 5d mk1 w 2018

Cytat Zamieszczone przez WzW Zobacz posta
    A te Nikkory to jaką mają dupkę? Przez adapter chcecie korzystać ze szkła Nikona na Canonie? Pierwsze słyszę o czymś takim.

Co do Canona 5D MK1, wczoraj poszedł (16 osób licytowało) 5D MK2 za 2100 zł w niezłym stanie.
    Z jakim przebiegiem poszedł Twój za 2100 ?

Takie za 1000 warto kupować napstrykane 130 tys ?

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Bywalec

Cytat Zamieszczone przez snatchorg Zobacz posta
    Z jakim przebiegiem poszedł Twój za 2100 ?

Takie za 1000 warto kupować napstrykane 130 tys ?
    To nie był mój, tylko obserwowałem aukcję... Poszedł za 2100 z przebiegiem 139k, ale to był MK2, nie MK1.

MK1 warto kupić, ale tam przebieg jest "teoretyczny" (nie ma licznika aktuacji migawki), więc możesz tylko ocenić po tym jak zużyta jest obudowa.

CANON 5D MARK II 86065 KLATEK OD NOWOSCI (7204514993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. --- Tu jest nowszy z mniejszym przebiegiem, wczoraj był za 1000 zł, dziś włączyła się kolejna osoba do licytacji i już mamy 1825 zł A jeszcze kilka dni do końca.
    Ostatnio edytowane przez WzW ; 27-02-2018 o 21:25

Początki nałogu
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez WzW Zobacz posta
    MK1 warto kupić, ale tam przebieg jest "teoretyczny" (nie ma licznika aktuacji migawki), więc możesz tylko ocenić po tym jak zużyta jest obudowa.
    Co to za rewelacje tutaj piszesz. Potwierdzenie przebiegu migawki w 5d1 dostaje się w serwisie, dostajesz oficjalny dokument z jego potwierdzeniem. To właśnie w 5d2 jest problem, bo nigdy nie wiesz, czy aparat nie był używany do filmowania.

Bywalec

Cytat Zamieszczone przez radiki Zobacz posta
    Co to za rewelacje tutaj piszesz. Potwierdzenie przebiegu migawki w 5d1 dostaje się w serwisie, dostajesz oficjalny dokument z jego potwierdzeniem. To właśnie w 5d2 jest problem, bo nigdy nie wiesz, czy aparat nie był używany do filmowania.
    Masz rację, nie wiedziałem o tym, sprzedawcy 5D pisali, że się nie da odczytać przebiegu - więc przyjąłem to jako pewnik.

A co do video, to dziś już jest to problem praktycznie każdego aparatu (??). Nie wiem czy są takie które zapisują całkowity czas korzystania z tej opcji.

Uprawnienia umieszczania postów