Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

No lol, na allegro nie bylo L240 byly l230 i do 230 bym nie zmiescil a te 240 jeszcze taniej niż to gowno z chin -.- ehhh. No trudno duzo nie przeplacilem

/edit: Nawet były na allegro, nawet miałem odklikaną aukcję z L240 z jakiegoś debilnego sklepu SEMPLER czy jakoś tak i podali tam złe wymiary a ja nie sprawdziłem na innym, stwierdziłem że za krótki bo podali 13cm wysokość wewnętrzną i zamówiłem na aliexpress.
    No to wtopa będę miał chińską podróbę lowepro
    Ostatnio edytowane przez salas ; 17-11-2016 o 15:37
    SONY

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    No lol, na allegro nie bylo L240 byly l230 i do 230 bym nie zmiescil a te 240 jeszcze taniej niż to gowno z chin -.- ehhh. No trudno duzo nie przeplacilem

/edit: Nawet były na allegro, nawet miałem odklikaną aukcję z L240 z jakiegoś debilnego sklepu SEMPLER czy jakoś tak i podali tam złe wymiary a ja nie sprawdziłem na innym, stwierdziłem że za krótki bo podali 13cm wysokość wewnętrzną i zamówiłem na aliexpress.
    No to wtopa będę miał chińską podróbę lowepro
    Nie płacz za bardzo bo mój L240 rozpadł się na górze na zszyciu po jednym wyjeździe i zapakowanym do niego 70-200 /4 nonIS. Być może miałem pecha...
    JJC ma linie deluxe, która wygląda dobrze ale jej cena szokująco niższa od lowepro nie jest.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów