Strona 143 z 164 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 421 do 1 430 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

zmieniając wątek. Korzystka ktoś z plecaka Lowe por pro tactic 450? przymierzam się do zakupu i jestem ciekaw opinii

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Czy są jeszcze jakieś plecaki, które mają możliwość wyjęcia sprzętu wyłącznie od strony pleców podobnie jak jest np. w Lowepro flipside 400AW? Mam ten model od jakiegoś czasu i bardzo podoba mi się ta opcja, ale chciałabym dodatkowo mniejszą wersję, coś jak flipside 200, ale jest jakiś problem z dostępnością tego modelu.

Też się za czymś takim rozglądam

zmagam się z tym samym problemem

Dopiero zaczyna

Witam
    Mam zamiar kupić plecak Lowepro Fastpack 250, wiem że są dwie wersje tego modelu, 250 i 250 AW II. Czym one się różnią?

Uzależniony

Ceną oraz -> AW - all-weather - na każdą pogodę

Dopiero zaczyna Awatar ttoffi
    Miasto
    Łomianki i Jędrzejów

i chyba jeszcze kieszenia na laptopa. Mam taki i w sumie jest ok ale teraz bym go nie kupił no moze jako taki miejski.
    Na dluzszy wypad mało pojemna komora na rupiecie
    Wezmiesz statyw i juz masz problem wsadzic do niego duza butelke wody. Poaz tym jak dla mnie ma troszke za krutkie paski szelek i zima na gruba kapote ciezko sie zaklada.Mysle ze teraz szukał bym coś troche bardziej uniwersalnego i do miasta i na dłuzsze wypady.

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez ttoffi Zobacz posta
    i chyba jeszcze kieszenia na laptopa. Mam taki i w sumie jest ok ale teraz bym go nie kupił no moze jako taki miejski.
    Na dluzszy wypad mało pojemna komora na rupiecie
    Wezmiesz statyw i juz masz problem wsadzic do niego duza butelke wody. Poaz tym jak dla mnie ma troszke za krutkie paski szelek i zima na gruba kapote ciezko sie zaklada.Mysle ze teraz szukał bym coś troche bardziej uniwersalnego i do miasta i na dłuzsze wypady.
    Zabijecie mnie, ale oczy bolą.

I chyba jeszcze kieszenią na laptopa. Mam taki i w sumie jest ok, ale teraz bym go nie kupił, no może jako taki miejski.
    Na dłuższy wypad - mało pojemna komora na rupiecie.
    Weźmiesz statyw i już masz problem wsadzić do niego dużą butelkę wody. Poza tym jak dla mnie ma troszkę za krótkie paski szelek i zimą, na grubą kapotę, ciężko się zakłada. Myślę, że teraz szukałbym czegoś trochę bardziej uniwersalnego, i do miasta, i na dłuższe wypady.

Dopiero zaczyna

Jakie inne plecaki mają boczną kieszeń na aparat (chyba tak to się nazywa) żeby zmieścił się 5DII ?

Coś już napisał
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Po zwiedzeniu Londynu z torbą na ramieniu stwierdziłem, że jednak potrzebuję mały plecak.

Ponieważ z żoną latamy czasem liniami wizzair i wykupujemy zawsze tylko jeden dodatkowy bagaż (czyli standardową torbę dla innych linii) i zależy mi, żeby plecak spełniał wymiary darmowego bagażu czyli: 42 X 32 X 25 CM. Inne wymagania to lekkość, łatwy i szybki dostęp do sprzętu i możliwość „niefotograficznej” aranżacji wnętrza.

Póki co w oko mi wpadł Peak Design EVERYDAY BACKPACK 20L, który wysokość przekracza o 4 cm (46 H x 30 W x 17 D cm), co myślę nie powinno być problemem. Jest to drogi i mało popularny plecak, więc i ciężko znaleźć opinie, ktoś używał?

Strona 143 z 164 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów