Pokaż wyniki od 31 do 40 z 56

Wątek: Lampa YN685 vs YN-600EX do c80d

Widok wątkowy

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Lampa YN685 vs YN-600EX do c80d

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Chyba się nie rozumiemy. Niczego klient ma nie udowadniać, tylko odesłać uszkodzony towar z protokołem spisanym przez kuriera. Tylko tyle czy aż tyle ?
    Ale o czym ta dyskusja? Czy nie przypadkiem o chińskich lampach, które taniej zamówić za granicą przez ebaya płacąc paypalem, w dodatku mają gwarancję paypala na zwrot pieniędzy i podejście sprzedawców za granicą, którzy nie robią problemów i niejednokrotnie wysyłają nowy egzemplarz sprzętu nawet zanim dotrze do nich zwracany?
    A w Polsce rozpakuj przy kurierze bo będziesz mógł sprzedawcę pocałować w przysłowiową &*pę.
    Cały czas mowa o szanowaniu klienta i podejściu sprzedawcy do takich spraw, gdzie za granicą stoi to na zdecydowanie wyższym poziomie niż u nas.

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Ja tylko przypomnę, że są sklepy stacjonarne, są punkty odbioru stacjonarnego ale przecież wszystko rozbija się o pieniądze, najlepiej mieć jak najtaniej a serwis z kosmosu. Sklep stacjonarny jest w stanie ściągnąć wszystko i można sobie na miejscu zobaczyć i sprawdzać ile tam się chce ale za inne pieniądze.
    Nie wiem czy wiesz, ale kupując wysyłkowo możesz towar zwrócić w ciągu 14 dni bez podania przyczyny. Czyli od tak, stwierdzasz, że jednak nie chcesz i zwracasz, to jeden z powodów dla których opłaca się kupić wysyłkowo, nie wszystko rozbija się o pieniądze.
    Za granicą sprzedawcy często oferują 30 dni na zwrot. Kupując w sklepie stacjonarnym obejrzysz, sprawdzisz, a jak wyjdziesz za drzwi to już zapomnij. Z resztą wystarczy, że nie sprawdzisz wszystkich funkcji a jak jedna chociażby nie będzie działać to po opuszczeniu sklepu pozostają Ci dwie drogi: gwarancja czy rękojmia, tak czy tak towar oddajesz kasy nie ma i czekasz...
    Ostatnio edytowane przez VRx ; 19-10-2016 o 17:01 Powód: edycja słowa
    trzy zoomy na krzyż

Uprawnienia umieszczania postów