Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Lampa YN685 vs YN-600EX do c80d

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: Lampa YN685 vs YN-600EX do c80d

Cytat Zamieszczone przez Janeek Zobacz posta
    Wy wynieśliście tą mentalność przez komunę w Polsce. Niedługo młodzi wejdą w pułap internetowych zakupów z zagranicą włącznie, starzy bojaźliwi i kupujący waszą propagandową PL gwarancję staną się marginesem i konkurencja zmusi Was do zmiany podejścia.
    A ja się zastanawiam kiedy dostaniesz bana od modów za juz kolejne jechanie po bandzie i jednak obrażanie ludzi - choć szkoda by było bo rozkręcasz zabawne dyskusje

Cytat Zamieszczone przez Janeek Zobacz posta
    Kup kiedyś coś w Apple Online Store - i poczuj ten smak krainy miodem płynącej. Wtedy nie będziesz już chciał ispotów i innych cortlandów.
    Produkty firmy Apple nie są w moim kręgu zainteresowań ale wyobraź sobie, że można poczuć smak krainy miodem płynącej innymi tez metodami.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Produkty firmy Apple nie są w moim kręgu zainteresowań ale wyobraź sobie, że można poczuć smak krainy miodem płynącej innymi tez metodami.
    Nie wiesz co tracisz. Zakupy na portalu Apple to magiczne przeżycie, porównywalne tylko z wizytą na portalu Disneyland. Warto kupić produkt Apple żeby tylko poczuć ten smak. Niestety ominęło mnie to ostatnio, bo nabyłem mój najnowszy ajfon na stronie Verizon. Też zapiera dech w piersiach ale to jednak nie to samo co Apple Store.....
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Nie wiesz co tracisz. Zakupy na portalu Apple to magiczne przeżycie, porównywalne tylko z wizytą na portalu Disneyland. Warto kupić produkt Apple żeby tylko poczuć ten smak. Niestety ominęło mnie to ostatnio, bo nabyłem mój najnowszy ajfon na stronie Verizon. Też zapiera dech w piersiach ale to jednak nie to samo co Apple Store.....
    Chyba dotarło do mnie, że tyle emejzi doświadczeń brakuje w moim życiu! Czy można to jakoś porównać do zakupu Kindle na portalu Amazonu? Czy to jest ten poziom emejzi doznań jak Kindle z 30 cm łóżka spadnie na podłogę i pęknie mu wyświetlacz, a obsługa na czacie kilkukrotnie zapewni mnie jak to jest emejzi, że się z nimi kontaktuję? Po czym powie, że to nie jest emejzi, że on pękł bo z tej wysokości nie powinien pękać i już wysyła mi nowy? A ja będę się czuł tak emejzi. To znowu kolejne emejzi doświadczenie mnie omineło bo Kindle kupiłem w sklepie stacjonarnym biorąc go z półki a on jeszcze mi nie spadł i nie pękł!

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    A ja się zastanawiam kiedy dostaniesz bana od modów za juz kolejne jechanie po bandzie i jednak obrażanie ludzi - choć szkoda by było bo rozkręcasz zabawne dyskusje

Miło mi, a co do modów - to ja oceniam poprzez wyrażanie swojej opinii, a nie obrażam. Podaję również genezę problemu będącego przedmiotem dyskusji jaką jest okres komuny i skutki w postaci podejścia sprzedawców w skali makro oraz Cichego na podstawie jego wypowiedzi. Nie wypełniam zatem dyspozycji ustępu 1 regulaminu forum.

Co do Apple - chodziło mi o przykład podejścia do klienta. W apple store wymienią Ci macbooka nawet jak stwierdzisz, że klapka ekranu jest przesunięta o pół mikrona.

Wracając zaś do tematu, uważam, że będąc w Unii - i czy to nam się podoba czy nie - mamy całkiem ciekawy dostęp do lamp na rynku unijnym.
    Ostatnio edytowane przez Janeek ; 19-10-2016 o 20:18

Uprawnienia umieszczania postów