Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Wątek: Canon 100mm 2.8 Czy ten obiektyw na pewno jest sprawny ?

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Canon 100mm 2.8 Czy ten obiektyw na pewno jest sprawny ?

Jak masz możliwość to oddaj, tylko czy faktycznie ktoś Ci go przyjmie spowrotem.

Obiektyw jako taki nie kosztuje 10 tys więc moja rada dozbieraj trochę kasy i kup całkiem nówkę ze sklepu.

Jakby nie było będziesz używał go przez kilka ładnych lat więc miesięcznie kosztował Cię będzie naprawdę niewiele.
    A kupując używkę zamiast cieszyć się z posiadania naprawdę fajnego szkiełka to siedzisz i tracisz czas.

I nawet jak go oddasz i kupisz kolejny używany to znów będziesz siedział i myślał co z nim jest nie tak, nawet jeśli wszystko będzie OK.

Ja już dawno się wyleczyłem z kupowania używanych rzeczy.
    Lepiej dozbierać, poczekać chwilę i mieć coś nowego co od samego początku używasz tylko Ty i wiesz co się z tym czymś działo.

Dodatkowo masz na wszystko gwarancję.
    A co zrobisz jak wyślesz do serwisu i krzykną za naprawę połowę ceny nowego?
    Dodasz sobie jeszcze kwotę którą dałeś i masz nówkę sztukę nad którą nie będziesz siedział i myślał czy coś jest nie tak.

Nie bardzo wiem jak wrzucić zdjęcia bo bym Ci dzisiaj pstryknął kilka w różnych warunkach plus z fleszem i pokazał jakie wychodzą z tej 100 to byś sobie porównał
    Canon 70D, EF-S 18-135 KIT, EF 100L 2.8 IS USM, YN600EX-RT, 1x400Ws, 2x300Ws

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Canon 100mm 2.8 Czy ten obiektyw na pewno jest sprawny ?

Cytat Zamieszczone przez adamm Zobacz posta
    Jak masz możliwość to oddaj, tylko czy faktycznie ktoś Ci go przyjmie spowrotem.

Obiektyw jako taki nie kosztuje 10 tys więc moja rada dozbieraj trochę kasy i kup całkiem nówkę ze sklepu.

Właśnie chce go oddać tylko gość gdzieś wyjechał i jak wróci ma się odezwać
    a ja do tego czasu szukam Argumentów do oddania potwierdzających , że jest nie sprawny stąd ten temat na forum

Co do obiektywów połowę kupiłem nowych połowę używanych i nigdy nie trafiła mi się nie sprawna sztuka

Właśnie rozważam zakup 50 1.4 używka 850~1000zł nowy 1300zł co po odjęciu vatu i dochodowego wychodzi 890zł
    Więc kupie nowy

Uprawnienia umieszczania postów