@Tom77
Chodzi o to, że coś mi w tych ogłoszeniach nie pasuje (Zeiss 85mm i tilt-shifty to nie są popularne szkła, byle kto tego nie kupuje), a Canon Board to duże zbiorowisko ludzi. Może komuś ostatnio zagięły podobne zabawki i ucieszy się z nich odnalezienia? Ludzie na allegro są bezczelni, liczbę iPhone'ów do których ktoś "przypadkiem" nie pamięta hasła i zgubił pudełko podczas przeprowadzki jest mnóstwo.
@becekpl
Gdzie jest wzmianka o handlu sprzętem foto w komentarzach? Cokolwiek o fotografii widzę tylko w 2 negatywach i 1 pozytywie. Strony "o mnie" nie ma. Handlarz z 182 komentarzami? . Co do drugiego masz rację, 5 lat zajęło mi znalezienie okazji żeby się tutaj przedstawić i powoli żałuję. To trochę zabawne, bo ostatnio jak się tutaj udzielałam i wygrałem zdjęcie miesiąca to również było nieprzyjemnie słuchać lamentu jak to poziom prac upadł (chociaż w tamtym przypadku było to uzasadnione

).
@wolekmister
Już znalazłem swoją branżę, ale zawsze dobrze jest mieć inne opcje
Nie wszyscy zrozumieli chyba jakie są moje intencje, więc dla jasności - nie lubię znieczulicy społecznej, więc kiedy widzę, że coś może być na rzeczy wolę działać i udało mi się w taki sposób już kilku osobom pomóc. Tutaj tylko o to. Nie ma w tym (serio?) autopromocji, czy chęci błyśnięcia na forum. Detektywem też nie zostanę bo nie lubię długich ogniskowych
Jeżeli moderator uzna ten temat za zbędny proszę kasować, ja swoje zrobiłem.