Bo krzywych nadrukach i spasowaniu plastików ? Też mam takie przeczucie.
Bo krzywych nadrukach i spasowaniu plastików ? Też mam takie przeczucie.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Faktura tworzywa, faktura okleiny, napisy na froncie. No co ja zrobię, że podróbę tego gripa wyniucham od razu.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Cześć,
Nie znalazłem bardziej adekwatnego miejsca, więc piszę tutaj i w razie czego proszę moderatora o przeniesienie tematu
Otóż natknąłem się przed chwilą na dziwne oferty na Allegro, gdzie ktoś wystawił profesjonalny sprzęt (m.in. TS-E 90mm, 580EX, Planar 85mm). Ot, normalna sprawa, kiedy ktoś wyprzedaje sprzęt/zmienia system itp. Jednak bardzo podejrzane wydają mi się zdjęcia przedmiotów. Zobaczcie sami, czy ktoś kto pracuje na manualnym Zeissie 85mm 1.4 robi takie zdjęcia?
Przedmioty użytkownika rapsodia9 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja też nie rozumiem. Ten profesjonalny TS-E już widziałem w podobnych cenach na allegro. Nie widze w tym nic podejrzanego.
L
facet handluje używanym sprzętem foto-wystarczy przeczytać komentarze
5lat się zastanawiałeś jaki pierwszy temat założyć i nie wyszło
bywa
no chyba ze to ty sprzedajesz i to jest taka forma autoreklamy
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Podejrzany to jest 5d ii na tutejszej giełdzie za 31.111 zł sprzedawany przez użytkownika iczek (ogłoszenie z wczoraj) :-) chyba ze to wersja gold jak Nikon df.