Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Zamontowanie Chipa ( Dandeliona )

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Zamontowanie Chipa ( Dandeliona )

Kurde faktycznie udalo mi sie to odkleic i to bez problemu. Mowisz ze zle zamontowalem ? Hmm mi sie wydaje ze wlasnie dobrze ale moze sie myle bo nie dzialalo mi to . A moglbys mi jakos doradzic jak to moge jeszcze raz sprobowac dokleic zeby bylo okej ? bede mega wdzięczny jak mi to zadziala.

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez Matthew90 Zobacz posta
    Kurde faktycznie udalo mi sie to odkleic i to bez problemu. Mowisz ze zle zamontowalem ? Hmm mi sie wydaje ze wlasnie dobrze ale moze sie myle bo nie dzialalo mi to . A moglbys mi jakos doradzic jak to moge jeszcze raz sprobowac dokleic zeby bylo okej ? bede mega wdzięczny jak mi to zadziala.
    https://www.youtube.com/watch?v=kQHHW2tUle0 , 2:20 panie taką miarkę sobie prowizorycznie zrob w oparciu o inne szkło ale widac ze nawet nie oberjzales filmiku jak za pierwszym razem zamiescilem tylko juz juz na hurra trzeba ładować i kleić brawo panie kolego brawo
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Oglądałem filmik z 10x tylko myślałem ,że mi się uda to tak przykleić w miare idealnie co do milimetra no ale przykładając np ten chip do mojego obiektywu 24-105 to w oryginalnym canonowskim są mniejsze te blaszki złote i jak nakladam ten chip na górę tych oryginalnych blaszek to wydaje mi się ,że są różnice w odstępach. Sam nie wiem ale spróbowałem drugi raz przykleić i też nie wyszło ;/ A jak mam taką ramkę wykonać bo na prawdę nie mam pojęcia .

drugi raz dokleiłem tak i nie wyszło dalej FotoWrzut.pl - Darmowy hosting zdjęć
    a tak w oryginale to zamontowane jest FotoWrzut.pl - Darmowy hosting zdjęć

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez Matthew90 Zobacz posta
    Oglądałem filmik z 10x tylko myślałem ,że mi się uda to tak przykleić w miare idealnie
    no to juz chyba wiesz czemu serwis nie podjął się tego zabiegu , a na oko to wiesz co można...
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uprawnienia umieszczania postów