Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Kochani pomóżcie ustawienia aparatu na koncert

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Domyślnie Odp: Kochani pomóżcie ustawienia aparatu na koncert

A dla mnie to zwykła oszustka taka sama jak ci wszyscy pseudo blacharze, mechanicy, elektrycy i temu podobni, którym płacisz za wykonanie pracy a dostajesz szajs

Bo przecież nie powie uczciwie ze sie uczy tylko ściemnia ze ma super sprzęt i w ogóle
    Na fejsie zaznaczone "artysta" i 100 lajkow od koleżanek cokolwiek zamieści
    I tylko żal na to przyzwolenie społeczne, nie przeszkadza wam to?
    Bo ja zapłaciłem takiemu blacharzowi(warsztat widziałem), glazurnikowi (panie będzie pięknie)...a potem trzeba jeszcze raz płacić albo patrzec na zle położony lakier
    Koncert małe piwo ale jak komuś zepsuje pamiątkę ze ślubu...
    Nie kazdy wcześniej sprawdzi zreszta co? Zdjęcia pokaże pewnie z netu
    Ostatnio edytowane przez becekpl ; 16-10-2015 o 23:55
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Początki nałogu
    Miasto
    WN

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    Bo ja zapłaciłem takiemu blacharzowi(warsztat widziałem), glazurnikowi (panie będzie pięknie)...a potem trzeba jeszcze raz płacić albo patrzec na zle położony lakier
    A wziąłeś go bo co - ktoś polecił? To w ryj polecającemu.
    A może skusiła cena? No to chyba do siebie pretensje, tym bardziej, że jak sam usługi świadczysz, to wiesz, że tanio i dobrze to tylko boli gardło.

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

znalem go z liceum,widziałem warsztat, wyglądało wszystko cacy, ja się na tym nie znam
    roczny cabrio miał zrobić tak żeby dalej wyglądał na nówkę-cena była normalna(ja liczyłem ze będzie super zrobiony, koszty się nie liczyły)
    zrobił tak ze płakać się chciało

ja nie świadczę żadnych usług
    fotografia to mój konik
    Ostatnio edytowane przez becekpl ; 17-10-2015 o 08:26
    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

po kiego ciągniecie ten wątek?

Uzależniony Awatar trothlik

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    po kiego ciągniecie ten wątek?
    Żeby cieplej w plecy było...
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Pełne uzależnienie
    Miasto

Cytat Zamieszczone przez black_natalia Zobacz posta
    Znajomy organizator koncertów bierze mnie jako drugiego fotografa na koncert. Będę pracować obok profesjonalisty więc trochę się stresuje i chciałabym dobrze wypaść. Tak więc proszę powiedzcie mi jak najlepiej ustawić ustawienia aparatu aby mieć dobre zdjęcia?
    Music Photography Quick Start Guide - ishootshows.com

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

A jednak fora internetowe sa wspaniałe. Trzeba tylko trochę cierpliwości. Post #26 i już jest odpowiedź.

Ale czy oni się nie boja na tej stronie tak za darmo udzielać rad różnym pasożytom?
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 17-10-2015 o 20:36
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Fajny link... Masa wiedzy... Czy maja sie bac? Chyba nie... Wiedza jest wszedzie dookola... ale czy kazdemu chce sie po nia schylic i byc madrym? Zreszta od przeczytania tego poradnika nikt od razu nie bedzie pieknie focil koncertow... Potrzeba prob, praktyki... To sie buduje latami a nie dostajac odpowiedz na forum... A dziewczynie sie po prostu nie chce. Powinna znac podstawy, pofocic kilka koncertow sama dla siebie a potem przesledzic co bylo ok a co zle i kolejny "zrobic" juz lepiej. I krok po kroku sie nauczyc...

Dopiero zaczyna

Do wszytkich którzy myslą że to żart albo ściema. Moje pytanie nie było żartem. Owszem jakiś czas temu zadałam pytanie z prośbą o radę przy ustawieniach aparatu na wernisaż, wystawę i biennale oraz chyba z tego co pamiętam dla wesel. Wiele ze wskazówek i rad które wtedy otrzymałam wykorzystałam z powodzeniem i wiele się od tego czasu nauczyłam. Zrobiłam sporo zdjęć na weselach i różnego rodzaju galerii, wystaw itp. Pytanie które zadałam odnośnie koncertu i ustawień aparatu było pisane w wielkim pośpiechu. Nigdy ale to nigdy nie robiłam zdjęć na koncercie a wydaje mi się że jednak warunki oświetleniowe itp. na koncercie a na wernisażu lub w muzeum to jednak dwie różne odmienne sytuacje. I dlatego zadałam to pytanie Dowiedziałam się w południe że tego samego wieczoru mogę robić zdjęcia na bardzo dużym koncercie obok profesjonalisty i spanikowałam. Wiem że popełniłam gafę pisząc że najlepiej byłoby wybrać w aparacie tryb AV. Sorry jeśli kogoś z was zdenerwowałam albo rozczarowałam. Pewnie myślicie że jestem totalną kretynką. Mam nadzieję że nie...

--- Kolejny post ---

Dzięki za pomoc i linka i za wyrozumiałość.

Nigdy ale to nigdy nie robiłam zdjęć na koncercie a wydaje mi się że jednak warunki oświetleniowe itp. na koncercie a na wernisażu czy weselu lub w muzeum to jednak dwie różne odmienne sytuacje. I dlatego zadałam to pytanie. Dowiedziałam się w południe że tego samego wieczoru mogę robić zdjęcia na bardzo dużym koncercie obok profesjonalisty i spanikowałam. Wiem że popełniłam gafę pisząc że najlepiej byłoby wybrać w aparacie np tryb AV. Ale tak czy inaczej bardzo bardzo dziękuje Ci za wyrozumiałość i pomoc.

--- Kolejny post ---

Nigdy ale to nigdy nie robiłam zdjęć na koncercie a wydaje mi się że jednak warunki oświetleniowe itp. na koncercie a na wernisażu czy weselu lub w muzeum to jednak dwie różne odmienne sytuacje. I dlatego zadałam to pytanie. Dowiedziałam się w południe że tego samego wieczoru mogę robić zdjęcia na bardzo dużym koncercie obok profesjonalisty i spanikowałam. Wiem że popełniłam gafę pisząc że najlepiej byłoby wybrać w aparacie np tryb AV. Ale tak czy inaczej bardzo bardzo dziękuje Ci za wyrozumiałość i pomoc.

--- Kolejny post ---

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów