Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Chrzciny - kościół anglikański

Mieszany widok

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie Odp: Chrzciny - kościół anglikański

Zaliczyłem angielskie wesele...
    No jest "ciut" inaczej niż w Polsce.
    A z tymi chrzcinami, to ma być w Lichfield.
    I chyba faktycznie pozostaje dogadać się z ichnim "proboszczem"
    Widziałem tu ludzi śmigających z aparatami bez żadnej krępacji i dlatego wolę się upewnić co by nie było wtopy. Dzięki za sugestie.
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    Zaliczyłem angielskie wesele...
    No jest "ciut" inaczej niż w Polsce.
    A z tymi chrzcinami, to ma być w Lichfield.
    I chyba faktycznie pozostaje dogadać się z ichnim "proboszczem"
    Widziałem tu ludzi śmigających z aparatami bez żadnej krępacji i dlatego wolę się upewnić co by nie było wtopy. Dzięki za sugestie.
    robiłem chrzciny w UK , tak samo śluby cisnę i nigdy ale to nigdy żaden ksiądz, pastor czy ktokowliek inny nie zapytał mnie nawet o jakiekolwiek papiery czy pozwolenia, zazwyczaj kiedy jestem w kosciele przed ceremonią i jest chwila to witam się z księdzem, pytam HOW R U standard , jakieś miłe słowo, i mówie że będe stała się być tak cicho jak to możliwe oraz zachowam maksymalną dyskrecję i ze nie jest to mój pierwszy raz, ze nie uzywam lampy w kosciele a BIP jest w aparacie wyłączony i albo się usmiechną i powiedzą "ok" albo kwiną głową i tyle.
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uzależniony Awatar trothlik

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    ze nie uzywam lampy w kosciele a BIP jest w aparacie wyłączony i albo się usmiechną i powiedzą "ok" albo kwiną głową i tyle.
    A spotkałeś się z tym żeby robili "pod górkę" jak chciałeś używać lampy? Czy też lampy nie używasz w ogóle?
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Uprawnienia umieszczania postów