Pokaż wyniki od 1 do 10 z 350

Wątek: [test] TAMRON 24-70 f/2.8 VC USD

Mieszany widok

Domyślnie Odp: [test] TAMRON 24-70 f/2.8 VC USD

Mistrzu! Nie wygląda mi na pęknięty (nie widzę pęknięcia na zdjęciu a tam przy Tamronie ewidentnie rozleciał się) a na zwyczajnie rozkręcony... W Pełni Pana rozumiem, że broni Pan Tamrona (bo je sprzedaje go Pan) i nie chcę podważać Pana zdania. Proszę się nie obrazić ale z całym szacunkiem już zdecydowałem! Kupię Canon EF 24-70 F2.8L (Mark I) jednak zależy mi na solidności. Jakoś przeboleję targanie się ze statywem :/ Stracę bejer jakim jest stabilizacja ale zyskam solidność no i lepszy bokeh (nie podoba mi się cebulowa struktura Tamrona).
    Ostatnio edytowane przez neo86 ; 15-05-2015 o 14:09

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: [test] TAMRON 24-70 f/2.8 VC USD

Cytat Zamieszczone przez neo86 Zobacz posta
    Mistrzu! Nie wygląda mi na pęknięty (nie widzę pęknięcia na zdjęciu a tam przy Tamronie ewidentnie rozleciał się) a na zwyczajnie rozkręcony... W Pełni Pana rozumiem, że broni Pan Tamrona
    Jasne, wrzuciłem zdjęcia rozkręconego Po prostu dałem pierwsze z brzegu fotki z googla, tu są linki:

WTF Canon 24-70/2.8L broke apart: Canon SLR Lens Talk Forum: Digital Photography Review
    Help! Just dropped 10D and broke 24-70 2.8L in Half! - Photo.net Canon EOS Forum
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uprawnienia umieszczania postów