sądząc po zainteresowaniu na CB Canon wypuści parę pułkowników - czyli dwa body ozdabiające sklepowe półki![]()
sądząc po zainteresowaniu na CB Canon wypuści parę pułkowników - czyli dwa body ozdabiające sklepowe półki![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A w porywach ją nawet przewyższają:
Canon EOS 1DX Digital SLR Camera Body
Gdyby cena była taka sama na pewno bym wybrał 5ds zamiast kloca 1DX, który ma wszystko naj ale sama jakość obrazka jest taka sama jak 6D za ułamek ceny.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Jakoś nie widzę aby ceny 5Ds zbliżały się do 2 letniego kloca Dx. Przede wszystkim muszą być najpierw oficjalnie ogłoszone. Aaa i nawet ze 100 6D taki obrazek jak z Dx sorry ale nie wyjdzie.
Power of the Lens
Wygląda na to że AF z piątki a nie siódemki.Zamieszczone przez CR
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 01-02-2015 o 23:53
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tobie może nie wyjdzie, a mi może wyjść.DxO jest po mojej stronie....
Ja mam tylko jeden dylemat: z filtrem czy bez filtra?
O a tu nawet kloca daja za jedne $4099.-
TheDigitalPros.com - Canon EOS-1D X Digital SLR Camera (Body Only)
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
To interesujaca opinia, dlatego, że tak rzadka. Mógłbyś dać jakieś linki do czegokolwiek na wsparcie tej opinii?
Moga być do Twoich własnych wyjaśnień/przykładów na tym forum, bo mam nadzieję, że podzieliłeś się już w watkach o 6d czy innych tymi wnioskami.
Bo jeżeli jest tak, bo tak i tyle, to ja już z dwojga złego wolę wierzyć DXO....![]()
DXO MARK - Top 10 Things You Didn't Know about DX…: DXO MARK - Top 10 Things You Didn't Know about DXO's Sensor Scores - YouTube
Apropo dxo![]()