Może w kontekście uprzednich doświadczeń ktoś ma jakieś przypuszczenia dotyczące spadku ceny 5d3 w świetle nadchodzącej premiery?
Może w kontekście uprzednich doświadczeń ktoś ma jakieś przypuszczenia dotyczące spadku ceny 5d3 w świetle nadchodzącej premiery?
Marketingowcy Canona sa mistrzami. Nowy 5ds ma byc aparatem do innych celow wiec nie zastepuje 5dmk3 wiec ich ceny beda mocno rozne i nie beda mialy na siebie wplywu.
Wysłane z mojego SM-N910C
--- Kolejny post ---
Nadal MAŁY.
Dodatkowe przyciski i pokrętła, odchylany LCD i kukułka. Wygląda, że EVF co najwyżej w opcji, niestety.
--- Kolejny post ---
Swoją drogą skoro ma być mały, to przyzwoitość nakazywałaby pokazać go z naleśnikowym zoomem. Canon to pewnie jedyny bezlusterkowiec z dolnej półki bez takiego rozwiązania (mają Samsung, Oly, Panas, Nikon etc.).
--- Kolejny post ---
to pokrętło w rogu wygląda na ekspozycję
czyli taki ni pies ni wydra, jeśli został ekran dotykowy.
--- Kolejny post ---
Najciekawsze i tak będzie w środku![]()
Te wszystkie nowości Canona nie robią na mnie żadnego wrażenia. Lekko podskoczy mi tętno dopiero wtedy, gdy w tak małej obudowie wypuszczą coś z matrycą FF. Obiektyw może być stałoogniskowy, np. 35mm lub 50mm. Wygląda na to, że jeszcze kilka dobrych lat poczekam.
Wydaje się być szerszy z obu stron, trzy kółka, wyprofilowany pochwyt - to już nie ta eM-ka co kiedyś
Czyli moja "mydelniczka" niedługo stanie się aparatem "kultowym"
6D/M100/MeizuM8
jesli ten M3 ma miec takie pokretlo funkcyjne w spuscie i osobne pokretlo do regulacji kompensacji... to niech jeszcze wypuszcza uczciwy zoom 18-55(70) (bo ten co jest to optyczny szmelc)... to bede sie zastanawiac. zwlaszcza ze 22/2 to pikne szkielko