Strona 5 z 18 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 177

Wątek: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie Odp: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Kupujac rzadko, zmienia mi się kompletnie gust za każdym razem. Na pewno nic małego.
    Jestem otwarty na wszelkie propozycje, teraz potrzebuję dwóch na raz, więc szukam okazji "buy one get one free".
    kiedyś w hameryce to chyba accordy i lexusy były na topie, dalej tak jest ? .....
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Początki nałogu
    Miasto
    IL

Domyślnie Odp: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Chyba dalej... Podobnie jak Porsche i BMW w Polsce.
    Panie.kolego, jak tanie i dobre, to ze swej strony mógłbym coś ewentualnie polecić.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez daris Zobacz posta
    Mówię o tych z kartą zamiast kluczyka. We wszystkich były problemy z elektroniką, mam znajomych mechaników i każdy przeklina to auto.
    Dobrze, ze mój mechanik go nie przeklina. Zresztą sam jeździ Laguną. Na razie mam laguną II 50tys zrobione na gazie. Wymieniłem sprzęgło, tarcze i trochę pogrzebałem w zawieszeniu. Wczoraj poszła sprężyna. Kluczyk naprawiłem za 50 zł. Na razie mnie nie zawiodła a nie bałem się nią po europie jeździć. Na plus komfort jazdy i wyciszenie. Ktoś napisał twarde na płaskim i miękkie na zakrętach ale może chodziło o inny model laguny bo ja tego nie zauważyłem. Z karty jestem bardzo zadowolony, wkładam kartę, przyciskam i nie martwię się o nic. Na minus to ceny części, ale auto kupiłem za połowę tego co musiałbym wydać na niemca w tym wieku. Jestem ciekaw czy ktos miał tutaj Lagune czy tylko fora z opiniami czyta

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Chyba dalej... Podobnie jak Porsche i BMW w Polsce.
    Panie.kolego, jak tanie i dobre, to ze swej strony mógłbym coś ewentualnie polecić.
    Poleć proszę.
    Ostatnio rozważałem nawet niemców dla odmiany, typu Passat.
    A żonie podobaja się osobliwości typu Fiat.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Jestem ciekaw czy ktos miał tutaj Lagune czy tylko fora z opiniami czyta
    Poleciałeś na skróty .Co najmniej 2 userów w tym :ja chwaliło Laguny,ale modele Laguna V6,24V.
    btw
    Bardzo dużo aut opiniowanych jest po zakupie z drugiej ręki.
    Niechlujna eksploatacja pierwszego własciciela może odcisnąć niezłe piętno na aucie,
    a póxniej awarie:sprzegła,zawieszenia czy ukladu zasilania .
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Ciekawy temat na forum foto
    Ja teraz Toyota Land Cruiser V8 i nie mam zamiaru zmienić...
    Przynajmniej na razie...
    Canon EOS 1V, 1DSMKIII. 14/2.8 L, 35/1.4, 50/1.2, 85/1.2, EF 300mm f/2.8L IS II, 600/4
    Leica M7, MP, M9, Monochrome, M240. Obiektywy: Summilux 35/1.4, Noctilux 50/0.95 , Summilux 1.4/50, Summicron 90/2
    Fujichrome Provia 100F/400X, Kodak Tri-X, T-max 100/400 + Flextight X5

Początki nałogu Awatar maciek12ss

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Poleciałeś na skróty .Co najmniej 2 userów w tym :ja chwaliło Laguny,ale modele Laguna V6,24V.
    Ten drugi to ja A tak nawiasem mówiąc to dosyć rzadko spotykana jest wersja 3.0 v6. A my tu na forum o zupełnie innej tematyce spotkaliśmy spisaliśmy się o posiadaniu kiedyś takiego samego auta i w dodatku w takim samym kolorze
    6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez maciek12ss Zobacz posta
    A my tu na forum o zupełnie innej tematyce spotkaliśmy spisaliśmy się o posiadaniu kiedyś takiego samego auta i w dodatku w takim samym kolorze
    Szkoda, że nie było CB w czasach Forda Model T... ;-)
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Początki nałogu
    Miasto
    IL

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Poleć proszę.
    Ostatnio rozważałem nawet niemców dla odmiany, typu Passat.
    A żonie podobaja się osobliwości typu Fiat.
    Osobliwości nie mogę polecić od czasu kiedy żona dostała centralnie w bok od Forda Expedition przy 40 mph. Z Impali banan, w Fordzie pęknięty zderzak. Nikomu nic się nie stało, bo Impala to jednak też spore auto. Ale to mnie już całkiem wyleczyło z niedużych aut w Ameryce. I druga rzecz - zacząłem się przyglądać Fordom.
    Na dzień dzisiejszy już od trzech lat leciwy Explorer i nie chcę nic innego. Przyśpiesza, hamuje, skręca w miejscu, blokada dyfra, reduktor, 7 osób. Świetne zawieszenie - jeździ jak osobówka.
    Z początku podchodziłem do niego, jak pies do jeża, ale jednak nieprzypadkowo jest ich taka masa na ulicach. No a w trasie naprawi to każdy kowal.
    Wcześniej miałem Freestara i w zasadzie też bez zastrzeżeń, gdyby nie przedni napęd i jednak prowadzenie, jak małego autobusiku, albo innego minivana.
    Co do Passata, też to miałem - 2,8l, 30V z tiptronikiem. Totalna porażka. Może lepsze są te składane w Niemczech, bo mój był z Mexyku.

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Szkoda, że nie było CB w czasach Forda Model T... ;-)
    Wtedy nie malowali aut srebrnym metalikiem o nazwie:SREBRO PÓŁNOCY .

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Przyśpiesza, hamuje, skręca w miejscu, blokada dyfra, reduktor, 7 osób
    No,no,no ,pojazd marzeń ,
    Musisz się jednak zmusić do realji/realiów Polskich a co najmniej europejskich.
    Przełozenie z ameryki na europę nie ma sensu,sam wiesz.
    -gabaryty
    -paliwożernośc
    -koszty zakupu
    -serwis
    i w ten prosty sposób to auto odpada.
    Ale sa Alternatywy 4:
    od BMW po Sorento
    tylko ceny inne .
    btw
    okropnie podoba mi sie
    DODGE NITRO
    Od kilku lat nie ma sieci dilerskiej w europie.
    Ostatnio edytowane przez zysk ; 20-01-2015 o 22:20
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Strona 5 z 18 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów