Strona 4 z 18 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 177

Wątek: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie Odp: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

I co tam kupujesz?

Początki nałogu Awatar maciek12ss

Domyślnie Odp: Wątek motoryzacyjny czyli o wszystkim co związane z czterema kółkami ;).

Po co się zanudzać jednym autem 15 lat ? Tak mówię o ucie nie do zajechania ponieważ kupiłem je nie nowe. Miało 260k km a sprzedałem je gdy miało 350k km. To były moje młodzieńcze lata, a auto leciwe. Dostało od mnie po garach tyle, żadna nowa skoda , czy inny seat by tego nie zniósł. Auto sprzedałem w stanie db+ . nie w bardzo dobrym ponieważ blacharko nie było idealne . Auto nigdy mnie nie zawiodło. Zawieszenie to poezja jak na tak stary samochód. Praktycznie żadnej usterki poza pękniętym przewodem wspomagania. I co tu jest śmiesznego? Co tak bardzo robawia?
    6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Coś już napisał Awatar daris
    Miasto
    trójmiasto

Mondeo mk1 1.8 w gazie 34000 najechane i toczy się dalej

Laguna to ładne auto, szkoda, ze awaryjne.
    Ostatnio edytowane przez daris ; 20-01-2015 o 19:34
    Canon 7D mk2, Sigma 10mm 2.8, Sigma A 18-35 1.8, Sigma 35 1.4, Canon EF 70-200 2.8L, Canon 580 EX II

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez daris Zobacz posta
    Mondeo mk1 1.8 w gazie 34000 najechane i toczy się dalej
    Nawet Yugo mogło więcej przejechać

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez daris Zobacz posta
    Laguna to ładne auto, szkoda, ze awaryjne
    Musisz się odnieść do konkretnego modelu.
    Były Laguny niemal bezawaryjne,awaryjne i bardzo awaryjne.
    Tak jak wśród innych marek:
    VW,Mercedesa,Audi czy Peugeota.
    Nawet Toyoty i Mazdy miały nieudane modele.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Miasto
    Wawa

Królowa lawet to druga generacja. Może i ładne auto ale fatalne w prowadzeniu, twarde na płaskim a miękkie w zakrętach.
    V6 super, fakt.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez maciek12ss Zobacz posta
    Po co się zanudzać jednym autem 15 lat ? Tak mówię o ucie nie do zajechania ponieważ kupiłem je nie nowe. Miało 260k km a sprzedałem je gdy miało 350k km. To były moje młodzieńcze lata, a auto leciwe. Dostało od mnie po garach tyle, żadna nowa skoda , czy inny seat by tego nie zniósł. Auto sprzedałem w stanie db+ . nie w bardzo dobrym ponieważ blacharko nie było idealne . Auto nigdy mnie nie zawiodło. Zawieszenie to poezja jak na tak stary samochód. Praktycznie żadnej usterki poza pękniętym przewodem wspomagania. I co tu jest śmiesznego? Co tak bardzo robawia?
    Nie tak bardzo żebym zaraz się uśmiał do łez... Chodzi o to, że majac auto rok nie jesteś w stanie wiele powiedzieć na temat niezawodności. Ten 15-letni japoński minivan z silnikiem od Forda o którym mówiłem też zbliża się do 300 000 km ale nie jest żadna legenda niezawodności, zwłaszcza jak się czyta Internet. Więc to, że jeździłeś pojazdem z podobnym przebiegiem przez rok bez problemów niekoniecznie śwadczy o ponadprzeciętnej niezawodności.

Z drugiej strony, pewnie faktycznie miał znacznie cięższy żywot.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Królowa lawet to druga generacja
    Ten model zrobił Renaultowi wyjątkowo mocno :"koło pióra" .
    Wspomniany wcześniej model Laguna ,po liftingu nazywana Faza II lub w celach marketingowych Laguna II
    jest/była mylona z nowym modelem Laguna II,faktycznie nieudanym ,od strony bezawaryjności.
    A silnik V6/24V z mocą 194 KM był stosowany w tym samym czasie w Peugeotach z mocą 210 KM.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    I co tam kupujesz?
    Kupujac rzadko, zmienia mi się kompletnie gust za każdym razem. Na pewno nic małego.
    Jestem otwarty na wszelkie propozycje, teraz potrzebuję dwóch na raz, więc szukam okazji "buy one get one free".
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Miasto
    Wawa

Wiem, silnik na tyle dobry że jest też w 607 które to zbiera niezle opinie.

Coś już napisał Awatar daris
    Miasto
    trójmiasto

Mówię o tych z kartą zamiast kluczyka. We wszystkich były problemy z elektroniką, mam znajomych mechaników i każdy przeklina to auto.
    Canon 7D mk2, Sigma 10mm 2.8, Sigma A 18-35 1.8, Sigma 35 1.4, Canon EF 70-200 2.8L, Canon 580 EX II

Strona 4 z 18 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów