Dawno miałem założyć taki temat ale jakoś ciągle nie było sposobności.
Piszcie czym jeździcie, ewentualnie czym chcielibyście lub macie zamiar jeździć i dlaczego.
Zapraszam serdecznie.
Dawno miałem założyć taki temat ale jakoś ciągle nie było sposobności.
Piszcie czym jeździcie, ewentualnie czym chcielibyście lub macie zamiar jeździć i dlaczego.
Zapraszam serdecznie.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 20-01-2015 o 03:36
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja mam skuter elektryczny, ale on nie ma 4 kol, wiec sie nie liczy.
Jezdze tez autobusem (czasami) i metrem(czesciej), ale one maja wiecej niez 4 kola.
Ja z przekonania, a może z przypadku, jeżdżę tylko autami na "F": Fiatami, Folkswagenami
, obecnie francuskim a służbowo Fordami. I z tych wszystkich najgorsze wspomnienia mam z VW - psuł się jak żaden inny! Fakt, że miał swoje lata.
Wniosek z tego taki, że nie przejmuję się stereotypami![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
A na forum moto piszcie jakie macie aparaty fotograficzne.
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl
Almera N16 - faktycznie nieudana?
Miałem: 2 maluchy , opla kadeta, alfe romeo 33, 2x bmw e30, bmw e36, 2x merccedes c clas w202, forda mondeo mk1, renault laguna, renault megane. Najgorzej wspominam kadeta a najlepiej e30. Teraz jeżdżę t202 czyli c-clas kombi 2,2 cdi. E30 to auto nie do zajechania. Maszyna do jazdy. Mało awaryjna i małe koszty utrzymania. Aha auta francuskie nie są takie złe jak się o nich pisze i mówi. Moja lagunka wer 1 po lifcie 3.0 v6 latała pięknie i bez awaryjnie. W megance cupe też zero nieplanowanych awarii. Dodam, że dużo jeżdżę ( 1 rok = 30000km). Na wiosnę w planach spełnienie mojego małego marzenia czyli mercedes ml 320 benzynkaOby do maja
![]()
6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)
Też mnie raczej rozbawiło, że mówisz o aucie nie do zajechania a miałeś tuzin w wieku lat 30.....
Moja kobieta jeździ samochodem, który nabyliśmy w zeszłym stuleciu....i tylko raz był unieruchomiony wskutek awarii (regulator temperatury za dosłownie mniej niż $5).
Ja robię ok. 24 000 km rocznie, ona ok. 19 000. Nie interesuję się nigdy wymiana na nowy przed upływem 10 lat. Nigdy nie miałem niemieckiego auta.
Właśnie teraz jestem na kupnie,bo dziecko potrzebuje lokomocji, a żonie też już się po 15 latach znudził.....
![]()
Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 20-01-2015 o 18:19
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
Po górach rowerem, po mieście rowerem na zlecenia NotkiemA i jeszcze jakić motocykl w garażu stoi ale chyba sprzedam bo nie jeżdżę...
![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....