Pokaż wyniki od 1 do 10 z 669

Wątek: 7d mk2 zaprezentowany

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: 7d mk2 zaprezentowany

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Mam wrażenie, że to zdanie dotyczy głównie Canona. To mistrzowie w przepakowywaniu istniejącej technologii w nowe produkty.
    Nie dość, że potrafią wpakować ponownie to samo to jeszcze tak dawkują rozwiązania technologiczne na przestrzeni czasu, że i tak wszyscy to chętnie kupują. Mimo, że zazwyczaj mamy różne "ale" to każdy nowy model rozchodzi się jak ciepłe bułeczki
    Miłego dnia
    moja www

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie Odp: 7d mk2 zaprezentowany

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Nie dość, że potrafią wpakować ponownie to samo to jeszcze tak dawkują rozwiązania technologiczne na przestrzeni czasu, że i tak wszyscy to chętnie kupują. Mimo, że zazwyczaj mamy różne "ale" to każdy nowy model rozchodzi się jak ciepłe bułeczki
    Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Mam wrażenie, że to zdanie dotyczy głównie Canona. To mistrzowie w przepakowywaniu istniejącej technologii w nowe produkty. Tymczasem inni producenci dwoją się i troją, żeby zrobić coś nowego. Zobacz choćby Samsunga NX-1, tam jest sensor z ISOCELL i BSI, o innych atrakcjach nie wspominając (np. 4K)...

Spokojna glowa. Nie tylko Canon ale i Apple robi tak samo w sensie hardware'owym. A jak sie sprzedaje? Sam bede stal w kolejce pod Apple Store w piatek
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Uprawnienia umieszczania postów