Strona 2 z 67 PierwszyPierwszy 12341252 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 669

Wątek: 7d mk2 zaprezentowany

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie Odp: 7d mk2 zaprezentowany

A t wciąż mała matryca..... Ptasiarze się ucieszą
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Canon EOS 7D Mark II First Impressions Review: Digital Photography Review

Patrząc po tabeli porównawczej można dojść do wniosku, że dziś w fotografii tak naprawdę ciężko o jakieś spektakularne innowacje.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Najlepsza propozycja od czasow 5D3 . Na papierze wyglada obiecujaco, mam nadzieje, ze tak tez bedzie w praktyce.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Canon EOS 7D Mark II First Impressions Review: Digital Photography Review

Patrząc po tabeli porównawczej można dojść do wniosku, że dziś w fotografii tak naprawdę ciężko o jakieś spektakularne innowacje.
    Mam wrażenie, że to zdanie dotyczy głównie Canona. To mistrzowie w przepakowywaniu istniejącej technologii w nowe produkty. Tymczasem inni producenci dwoją się i troją, żeby zrobić coś nowego. Zobacz choćby Samsunga NX-1, tam jest sensor z ISOCELL i BSI, o innych atrakcjach nie wspominając (np. 4K)...

Pełne uzależnienie Awatar adawro
    Miasto
    Ursynów
    R3 + RF85LDS

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Mam wrażenie, że to zdanie dotyczy głównie Canona. To mistrzowie w przepakowywaniu istniejącej technologii w nowe produkty.
    Nie dość, że potrafią wpakować ponownie to samo to jeszcze tak dawkują rozwiązania technologiczne na przestrzeni czasu, że i tak wszyscy to chętnie kupują. Mimo, że zazwyczaj mamy różne "ale" to każdy nowy model rozchodzi się jak ciepłe bułeczki
    Miłego dnia
    moja www

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Nie dość, że potrafią wpakować ponownie to samo to jeszcze tak dawkują rozwiązania technologiczne na przestrzeni czasu, że i tak wszyscy to chętnie kupują. Mimo, że zazwyczaj mamy różne "ale" to każdy nowy model rozchodzi się jak ciepłe bułeczki
    Mam wrażenie, że to zdanie dotyczy głównie Canona. To mistrzowie w przepakowywaniu istniejącej technologii w nowe produkty. Tymczasem inni producenci dwoją się i troją, żeby zrobić coś nowego. Zobacz choćby Samsunga NX-1, tam jest sensor z ISOCELL i BSI, o innych atrakcjach nie wspominając (np. 4K)...

Spokojna glowa. Nie tylko Canon ale i Apple robi tak samo w sensie hardware'owym. A jak sie sprzedaje? Sam bede stal w kolejce pod Apple Store w piatek
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Canon i Apple to diametralnie różne firmy pod każdym względem. Jeśli miałbym konserwatyzm i cwaniactwo Canona porównać z jakąś inną firmą, to wybrałbym Toyotę. Tyle, że Ci ostatni mają napęd hybrydowy i za moment (2015) ogniwa paliwowe. A gdzie jest innowacyjność Canona w ciągu ostatnich np. 5 lat? Dual Pixel?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Ja myślę że zdecydownanie powinieneś sobie odpuścić wszelkie wyroby tej zacofanej firmy, po co się męczyć z tymi "istniejącymi technologiami"?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja myślę że zdecydownanie powinieneś sobie odpuścić wszelkie wyroby tej zacofanej firmy, po co się męczyć z tymi "istniejącymi technologiami"?
    Takie postępowanie ma swoje dobre strony dla mnie jako klienta. Bo 7d mark II jest niczym innym jak serią 1d za połowę ceny. Zmartwienie mogą mieć akcjonariusze, bo zarobią połowę mniej...

Strona 2 z 67 PierwszyPierwszy 12341252 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów