Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Wątek: Techniki wykonywania zdjęć na sali podczas ślubu.

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Techniki wykonywania zdjęć na sali podczas ślubu.

Wydaję mi się że jad wynika z innego powodu. Przeczytaj strone nr 1 tego wątku - człowiek ma aparat i obiektyw za kilka tysi a pyta się jak go ustawić? Może to budzić wsrod forumowiczow pewną irytacją, zazdrość (ma lepszy sprzet ode mnie), robi śluby (tez bym chcial) i pojawia się jadł.

Nie ma nic gorszego jak zadawanie prostych pytan na ktore są tu na tym forum odpowiedzi.

Z drugiej strony kto z innych branż zdradzi Ci recepte czy powodzenie na sukces? Mam ciekawy i nowy sposob na zarabianie- szukałem o tym w internecie i nic.. Kto Ci pokaze i zdradzi jak dobrze zarabiać całkowicie za darmo?

Ale nie znam wszystkich watkow tego forum- może jest inaczej.
    Ostatnio edytowane przez jamaki ; 04-04-2014 o 21:12

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Canonierzysta Zobacz posta
    Wszystko to przecież nie ma znaczenia... jest subforum dotyczący pomocy i pytań... ale tak jakby go nie było... i tylko o to mi tu chodzi...
    Ale kto Ci powiedział że to subforum służy pomocy i zadawaniu pytań?
    Może jest dla wymiany doświadczeń zaawansowanych ślubniaków, a może po to żeby niektórzy nie byli zmuszani czytać "o kotlecie" w każdym zakątku forum etc., etc.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Cytat Zamieszczone przez Veox Zobacz posta
    53 strony wątku o sprzęcie do ślubów (czwarta edycja tego tematu) ale nie, ludzie nadal będą zakładać kolejne i kolejne i kolejne tematy jaki kupić obiektyw bo będzie jeden z drugim robił ślub.
    niestety, administracja tego foruma wręcz do tego zachęca, czego nie rozumiem( a raczej rozumiem im więcej userow tym większa kasa z reklam)
    a ze totalny śmietnik w każdym dziale??? taka karma tego foruma

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

A ja nie bronię zakładającego wątek tylko jeszcze potępiam. Gdyby napisał słuchajcie ludzie byłem na ślubie zrobiłem zdjęcia na takim czasie na takiej przesłonie. W jednych ustawieniach stosowałem takie iso w innych takie. Pomóżcie co poprawić to wtedy rozumiem że trzeba chłopu pomóc. A tu wyszło lenistwo w całej okazałości. Umyślał se chopak że zostanie kotleciarzem a Wy mu wszystko na tacy podajcie.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Bywalec Awatar Canonierzysta
    Miasto
    Olsztyn

Wszystko co piszecie to racja:
    - gościu zamiast zapytać powinien się wybrać do sali, kościoła czy gdzie tam jeszcze i sam potestować, bo przecież nawet gdyby dostał tu info, i tak musiałby potrenować i samemu zobaczyć jak wyjdzie
    - niektórzy zadają pytania na które nawet ciężko odpowiedzieć...
    - milion wątków już było, wciąż się powtarzają i powtarzać będą i nawet nie chce się już czytać a tym bardziej odpowiadać...

Ale żeby obrażać, tłamsić, gnoić i grom wie co jeszcze?

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale kto Ci powiedział że to subforum służy pomocy i zadawaniu pytań?
    Ten opis o tym świadczy:
    tak gwoli przypomnienia, albo zwrócenia uwagi, opis subforum jest następujący:
    Jak fotografować, jak zarabiać, jak się uczyć, jakim sprzętem, zlecenia, pomoc wzajemna i inne tematy z tym związane.
    Podkreślam słowa: "Jak fotografować" i "pomoc wzajemna". Nie wydaje mi się aby istniał słownik który tłumaczy te słowa całkiem odwrotnie niż to znaczy...?

Jak nie możesz/nie chcesz pomóc, to (żeby brzydko nie powiedzieć) siedź cicho...

I tak na koniec:
    Cytat Zamieszczone przez fleder Zobacz posta
    Teściowa pyta: panie doktorze, a powie mi pan chociaż co mi jest? On na to: no już by pani chciała wiedzieć. Jeszcze może szyld sobie pani zamówi i ludzi zachce leczyć co?
    Anegdota świetna Powiedzieć nie powiedział, ale czy zamiast tego obraził?

Nie ma co kontynuować tego tematu... odpowiedzi na zadane pytanie nie ma, a robi się niepotrzebny bałagan... do konsensusu w sporze też nie dojdziemy, bo Wy bronicie swojej racji, a ja innej racji ( "bo moja racja jest najmojsza" )

Pozdrawiam.
    EOS R|EOS 50D|C24-105L|50mm 1,8STM|Samyang 8mm|Stroboss 60evo|430EXII|Nieustanny rozwój w pakiecie z nieustanną pasją;-)

--==<<Jeśli martwi się nie żywią, to dlaczego żywi się martwią>>==--

Dopiero zaczyna

Racja odbiegliśmy od tematu głownego: a wiec jakie są techniki fotografowania na sali weselnej ale podczas ślubu? lol

Bywalec Awatar Canonierzysta
    Miasto
    Olsztyn

przyszedł taki i chce zarobić a paszoł won :P
    EOS R|EOS 50D|C24-105L|50mm 1,8STM|Samyang 8mm|Stroboss 60evo|430EXII|Nieustanny rozwój w pakiecie z nieustanną pasją;-)

--==<<Jeśli martwi się nie żywią, to dlaczego żywi się martwią>>==--

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Podkreślam słowa: "Jak fotografować" i "pomoc wzajemna". Nie wydaje mi się aby istniał słownik który tłumaczy te słowa całkiem odwrotnie niż to znaczy...?
    Tak bo na tym forum można to robić, tak jak wiele innych rzeczy. Ale nigdzie nie jest napisane że to jest jakiś przymus jak zdajesz sugerować. Forum tworzą uczestnicy i jak widać nie są zainteresowani pomocą początkującym. Być może wynika to z lenistwa, a może z braku chęci hodowania sobie konkurencji. Nie ma to znaczenia.

Jak nie możesz/nie chcesz pomóc, to (żeby brzydko nie powiedzieć) siedź cicho...
    A to niby czemu? Bardzo proszę nie rób tutaj za cenzora, bo to nie Twoja rola i nie te czasy!
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 05-04-2014 o 11:01
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Cytat Zamieszczone przez manfred1 Zobacz posta
    A ja nie bronię zakładającego wątek tylko jeszcze potępiam. Gdyby napisał słuchajcie ludzie byłem na ślubie zrobiłem zdjęcia na takim czasie na takiej przesłonie. W jednych ustawieniach stosowałem takie iso w innych takie. Pomóżcie co poprawić to wtedy rozumiem że trzeba chłopu pomóc. A tu wyszło lenistwo w całej okazałości. Umyślał se chopak że zostanie kotleciarzem a Wy mu wszystko na tacy podajcie.
    Idealista albo teoretyk jesteś. Już był taki ktoś, kto założył wątek mniej więcej według Twojego schematu:
    http://www.canon-board.info/fotograf...i-wtopa-94749/
    Ten właśnie wątek powinien być w szkołach pokazywany jako przykład niebotycznego chamstwa.

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    niestety, administracja tego foruma wręcz do tego zachęca, czego nie rozumiem( a raczej rozumiem im więcej userow tym większa kasa z reklam)
    a ze totalny śmietnik w każdym dziale??? taka karma tego foruma
    Przykre, nieprawdaż?

--- Kolejny post ---

Przykład, że można się dzielić życzliwie dużą wiedzą i doświadczeniem:
    http://planetneil.com/
    http://foto.jasiu.pl/

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Szkoda wysiłku.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów