Co by było wiarygodnym dowodem w takim razie? Tak zupełnie z ciekawości, bo pewnie za rok, czy dwa będę wymieniał coś ze sprzętu i będe chciał to sprzedać. I załóżmy, że sprzedam na Alledrogo znów. I załóżmy, ze kupujący zażyczy sobie wysyłke na drugi koniec Polski. W jaki sposób mam sie zabezpieczyć, na wypadek właśnie takiej sytuacji? Wkładam do pudełka i wysyłam sprzęt sprawny, kupujący wyciąga niesprawny. Jaki mogę mieć inny dowód, że wysyłałem sprzęt sprawny niż własnie taki filmik? Teoretycznie mogę zamówić specjalną usługę kuriera, który będzie świadkiem tego, ze działa- tylko kto ma za to płacić?![]()
Dodam, że to co tu wkleiłem to tylko fragment całego filmiku. Podczas całego filmiku pokazuję numer seryjny, odczytuję go, mówię nazwisko kupującego, kwotę za jaką sprzedałem, mówię datę kiedy sprzedałem. Nie chciałem tego tu podawać, no bo po co?
Tak już zupełnie abstrahując... Z Jimmibuttonem jestem już dogadany, nie kłócimy się o nic. Obiektyw idzie do wyceny naprawy. I o taką kwotę wystąpimy do UPSu.