Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Rozterki po kradzieżach

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Rozterki po kradzieżach

Ale dyskusja się rozwinęła . No koleś nie był zbyt inteligentny jak chciał ten sprzęt o wartości ponad 8k sprzedać za 500 zł, policja się spisała, ale dopiero po tym jak sam się dowiedziałem, że próbował go zbyć w lombardzie jeszcze tego samego dnia, dlatego jak wam coś zginie to nie zdawajcie się tylko na policję, trzeba samemu działać bo oni do momentu jak powiedziałem o lombardzie nie robili nic.

Pewnie myśleli że kolejna sprawa która im statystyki popsuje i dopiero jak się okazało, że jednak jest szansa żeby sprawę rozwiązać wzięli się ostro do roboty.

No i ogłoszenie które zamieściłem zadziałało więc też warto jak sprzęt nam zginie się ogłosić.

Miałem też szczęście że w lombardzie do którego poszedł byli uczciwi ludzie i nie wzięli tego sprzętu pod ladę bo i tak mogło być.

Co do zakupu na raty do tej pory jeszcze nie musiałem nigdy skorzystać, teraz przy tym sprzęcie trochę się wahałem bo myślałem o 70-200 2.8 L IS ale w wersji drugiej ale nie znalazłem nigdzie sensownego systemu ratalnego, w każdym po rozłożeniu na dwa lata musiałbym dołożyć ponad 2tyś zł.

Za to wszystko co kupuję opłacam kartą kredytową wizzair którą potem na bierząco spłacam i w pół roku nazbierałem już ponad 500 zł na bilety lotnicze.
    Ostatnio edytowane przez IGI ; 25-05-2013 o 07:41
    7d + Tamron 17-50 2.8 + 70-200 2.8 L IS + canon 50/1.8 II + sigma 18-200 3.5-6.3 DC OS

Uprawnienia umieszczania postów