Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Rozterki po kradzieżach

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie Odp: Rozterki po kradzieżach

Cytat Zamieszczone przez olek.tbg Zobacz posta
    Ja także nieraz kupowałem coś na raty 0% i jak narazie się nie naciąłem Bo po co mam wydać jednorazowo 3-4 tysiące, skoro mogę miesięcznie pozbywać się 200zł przez 2 lata, a nie odczuję tego tak bardzo?
    Ja bym cholery dostał pamiętając o tym, że co miesiąc mam płacić. Wolę wydać raz i mieć spokój niż myśleć o tym co miesiąc przez rok lub dwa, chyba że mnie nie stać ale wtedy to nie kupuje.

Początki nałogu Awatar olek.tbg
    Miasto
    Tarnobrzeg

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Ja bym cholery dostał pamiętając o tym, że co miesiąc mam płacić. Wolę wydać raz i mieć spokój niż myśleć o tym co miesiąc przez rok lub dwa, chyba że mnie nie stać ale wtedy to nie kupuje.
    Stałe zlecenie przelewu w banku i po problemie
    5Dm2 | 16-35 4L IS | 24-70 2.8L II | 85 1.8 | 100 2.8L

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez olek.tbg Zobacz posta
    Stałe zlecenie przelewu w banku i po problemie
    Oczywiście. I osobny adres email na który przychodza meldunki o zapłaconych ratach i o pozostałych saldach.
    A poza tym zniżki, bilety lotnicze, cash backi, wydłużone gwarancje, i możliwości reklamacji, tp.itd. A jak ktoś wpadnie w nałóg i przesadzi, to tak samo jak z wódka. Trzeba wiedzieć ile można wypić.

Kiedy w zasadzie banki prowadza handel, koszt kredytu i bonusów jest wliczony w cenę towaru.W tym systemie płacacy gotówka to frajer - nie dostaje obniżki, bo bank nie potrzebuje gotówki,(po co wozić drewno do lasu) tylko chce właśnie pożyczać i sprzedawać towar.

Uprawnienia umieszczania postów