Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Zamiana Canona na D7000

Coś już napisał
    Miasto
    Stargard

Domyślnie Odp: Zamiana Canona na D7000

Cytat Zamieszczone przez Arni Zobacz posta
    Czytałem i brałem to pod uwagę. Doszedłem jednak do wniosku, że na 1 mln kupujących zawsze znajdzie się osoba niezadowolona, która zrobi z tego aferę, a pozostałe 999 999w tym czasie robi zdjęcia. Mozna zawsze zostać pechowcem nr 2, ale wówczas pozostaje gwarancja.
    Ja też tak myślałem, zawsze miałem szczęście przy zakupach różnych rzeczy, czy to aparaty czy obiektywy - zawsze było ok. Więc zaryzykowałem z D7000. Co się okazało - moje szczęście się skończyło
    Co do tego, że pozostaje gwarancja... nie po to wydaję kilka tysięcy złotych, żeby od razu sprzęt do naprawy wysyłać (w dodatku, o ile wiem, nic z nim nie robią w serwisie). Po prostu jak wydaję kasę na takie zabawki, to oczekuję, że będą działały tak jak powinny.

Bywalec Awatar Arni
    Miasto
    Rumia

Osobiście również nie lubię w ten sposób ryzykować ... kupiłem więc Canon'a :wink:
    EOS 60D + C50/1.8 + C24-105/4.0 L + S10-20/4.0-5.6 EX DC HSM + S30/1.4 EX DC HSM + T70-300/4.0/5.6 SP Di VC USD
    Metz 50 AF-1 + Hama Traveler Pro
    E-system przeszedł do historii ...

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez ketras Zobacz posta
    po przeanalizowaniu konkurencyjnego forum chlapanie oleju, a akcje Fatmana które nic nie wskórały z afem odpuszczę sobie D7000.

W porównaniu 5D z 50D co do szumu na wysokich iso wygrywa stara 5-tką, gorzej w porównaniu z 60D ;/
    60D ma mniejsze szumy niż 50D!! Wypluwa też zdecydowanie ładniejszy obrazek!! Miałem oba, więc wiem co mówię!!
    / Canon /

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Cytat Zamieszczone przez Mike7 Zobacz posta
    60D ma mniejsze szumy niż 50D!! Wypluwa też zdecydowanie ładniejszy obrazek!! Miałem oba, więc wiem co mówię!!
    według mnie z posta którego cytujesz wynika, że autor miał na myśli to co teraz napisałeś wysyłając po kilka wykrzykników %) wyluzuj i czytaj ze zrozumieniem

Początki nałogu Awatar ketras
    Miasto
    Kościan / Leszno / Poznań

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    według mnie z posta którego cytujesz wynika, że autor miał na myśli to co teraz napisałeś wysyłając po kilka wykrzykników %) wyluzuj i czytaj ze zrozumieniem
    Sorki za skrót myślowy, wiem wiem że 50D "więcej szumi" od 60D. W tamtym wyrażeniu chodziło mi o to iż 5D wypada gorzej z 60D pod względem szumów.
    "Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/) "

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów