Strona 66 z 143 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 1421

Wątek: Kalibracja 5d3 - sens?

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Kalibracja 5d3 - sens?

a co chwila słyszę o kolejnych narzekających. problem polega na tym, że jedyny autoryzowany serwis tego nie umie naprawić.
    Ile takich przypadków znasz? Tych awarii może być grubo powyżej 1%. Zakładam, że w Polsce poszło góra kilka tysięcy tych aparatów. Pewnie koło 1000.

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

Wy narzekacie, straszycie Canona ze go opuscicie(ktory sie tym nie przejmuje) bo na zachodzie Canon sprzedaje sie jak swieze buleczki, a co do 5D mkIII to same pochwaly uzytkownikow.
    Ostatnio edytowane przez Raideur ; 19-01-2013 o 20:09

Bywalec Awatar domero
    Miasto
    Kraków

Habakuk w pierwszym poście pisze, że problem pojawił się z czasem. Myślę, że większość z tych, którzy pieją z zachwytu nad AF'em nowej piątki mają ten sam problem co habakuk, tylko jeszcze o tym nie wiedzą.
    Obym się mylił.

Dopiero zaczyna

Kraczecie jak stare baby Mam 5d3 od marca i pewnie nie robi już zdjęć tylko jeszcze o tym nie wiem Aparat zepsuł się 2-3 użytkownikom i to jeszcze takim co używają nikona, pewnie im na złość :P To nawet nie jest 1% tylko jakiś promil, jasne że szkoda tych 2-3 użytkowników ale to tylko promil No chyba, że mój już nie robi zdjęć Ten aparat jest NUDNY ciężko nim zrobić złe technicznie zdjęć, ciągle dobre, dobre, dobre ... NUDA

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez Zenek Zobacz posta
    Kraczecie jak stare baby Mam 5d3 od marca i pewnie nie robi już zdjęć tylko jeszcze o tym nie wiem Aparat zepsuł się 2-3 użytkownikom i to jeszcze takim co używają nikona, pewnie im na złość :P To nawet nie jest 1% tylko jakiś promil, jasne że szkoda tych 2-3 użytkowników ale to tylko promil No chyba, że mój już nie robi zdjęć Ten aparat jest NUDNY ciężko nim zrobić złe technicznie zdjęć, ciągle dobre, dobre, dobre ... NUDA
    witam , nie obrażaj się , ale plewcież bzdury , nie uważam się za zawodowca , ale od kilku ładnych lat focę choć na sony , teraz mam od maja 5d mark III i wcale nie uważam ,że AF jest rewelacyjny i wszystkie zdjęcia technicznie są super. Pewnie zaraz wszyscy twardzi canoniarze mnie zjadą , ale alfa700 z zeeisem 24-70 jest bardziej niezawodna choć tylko na centralnym .

Dopiero zaczyna

Nie obrażaj się ale MZ AF 5d3 jest rewelacyjny, a fotografuję od 30 lat różnymi firmami, oczywiście na początku AF manualnym. I jak AF w 5d3 nie trafil (rzadko) to była moja wina A robię dużo i wesel i sesji więc był czas na sprawdzenie
    Ostatnio edytowane przez Zenek ; 19-01-2013 o 21:22

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Zenek - gratulujemy!

Dopiero zaczyna

Nie będę dziękował bo to normalność, a Wam wyrażamy wyrazy współczucia, że tak pechowowo trafiliście

Pełne uzależnienie

To nawet nie jest 1% tylko jakiś promil,
    Żeby to był promil to musiałoby pójść co najmniej 10 000 sztuk mk III w Polsce. Na pewno tyle nie poszło.

Aczkolwiek jest to taka głupia licytacja. Bo danych o sprzedaży nigdzie żadnych nie ma. Nawet ogólnej ilości aparatów. A przynajmniej nie znalazłem.

Dopiero zaczyna

Zaraz zaraz promil to 1 na 1000 ,w tym wątku jest 2 pechowców, a chyba z 1000 aparatów to sprzedano w Polsce ?

Strona 66 z 143 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów