Posprzątałem ten bałagan, a żeby nikt się nie czuł poszkodowany że jego światłe myśli poszły w niebytto OT został wycięty tutaj: Dlaczego 5D jest lepsze od 6D, a bez 1/8000 nie da się robić zdjęć
. i tam prosiłbym kontynuować
.
Posprzątałem ten bałagan, a żeby nikt się nie czuł poszkodowany że jego światłe myśli poszły w niebytto OT został wycięty tutaj: Dlaczego 5D jest lepsze od 6D, a bez 1/8000 nie da się robić zdjęć
. i tam prosiłbym kontynuować
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Dziekujemy i przepraszamy :-)
.
Skądinąd ciekawy jestem że serwis zupełnie milczy w tej kwestii. Chyba tutaj ani razu się nie odezwali, a to w końcu dział po to stworzony żeby był jakiś odzew.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A co maja napisac?
Po co klamac? Nie napisza przeciez prawdy.
Sa tak zajeci naprawa, ze nie maja czasu na pisanie tutaj![]()
Witam jestem nowy na forum, czytając ten wątek nie znalazłem prostej odpowiedzi związanej z awaryjnościom AF. Żaden z prowadzących ten wątek nie napisał prostej rzeczy,mianowicie jaką posiada serię body z awaryjnym AF.Wcześniej posiadałem Pentaxa i tam na forum w ciągu miesiąca było wiadomo która seria K 5 posiadała wadę.A tutaj wszyscy piszą o problemie ale NIKT nie PODAJE serii body. Dlaczego ???? czyżby ta wada naprawdę istniała ??? a może są to sporadyczne przypadki ?,prosiłbym jednak o podanie serii (nikomu przecież nie ubędzie), nie proszę o podanie wszystkich numerów tylko tych początkowych. To forum istnieje aby pomagać innym,chyba że się mylę. Pozdrawiam.
Ale faktem jest, że mimo nie raz ponawianych apeli, właściciele 5D3 obarczonych wadą AF-a, nie kwapią się do podawania ich numerów seryjnych.
Podanie tych numerów być może pomogłoby potencjalnym nabywcom używek, ale w razie dalszej bezradności serwisu wobec usterek AF-a 5D3, może uniemożliwić dotychczasowym pechowym posiadaczom ich zbycie. Oczywiście nie zakładam, że to motywacja wszystkich takich posiadaczy, ale zapewne nie można wykluczyć, że znajdą się i tak myślący![]()