Strona 49 z 143 PierwszyPierwszy ... 3947484950515999 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 1421

Wątek: Kalibracja 5d3 - sens?

Uzależniony

Domyślnie Odp: Kalibracja 5d3 - sens?

Cytat Zamieszczone przez zaix Zobacz posta
    [...]Jest jednak jedna istotna i dająca nadzieję kwestia- na dzień dobry 100% przyjacielskie i zaangażowane podejście oraz, miejmy nadzieję szczera chęć rozwiązania problemu. Jak będzi- zobaczymy, w każdym razie-podejście tam mają bardzo ludzkie i, przynajmniej na tle moich osobistych doświadczeń, zupełnie inne niż na "naszym zachodzie", pozytywny szok wstępny.[...]
    Normalność wywołała szok?

Uzależniony

w cywilizacji to raczej normalne, w Polsce oczywiście nie
    dla mnie szokujące było jak polski autoryzowany serwis marki Canon potraktował użytkownika
    tego forum w kwestii czyszczenia matrycy... gdybym był właścicielem takiego serwisu natychmiast
    poprosiłbym o dostarczenie body i pozwolenie na naprawę błędu (wykonanej usługi) oczywiście
    na koszt firmy - bo dobre imię jest warte o wiele więcej...

Uzależniony

To są kwestie kulturowe, oraz lata tradycji. My w Nibylandii po raz kolejny zaczynamy od początku - taka karma. Winni są oczywiście wszyscy wkoło, broń Boże nikt z nas. I to, że u Nich jest lepiej niż u Nas, to też nie nasza wina..
    Sorry za lekki OT.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Nie upatrywałbym tutaj winy natury kulturowej.
    Sytuacja jest taka, a nie inna bo Żytnia to jedyny autoryzowany serwis.
    Więc jako monopolista może mieć wszystkich głęboko w 4 literach (jak np. kiedyś TPSA - dla wyjaśnienia: Telekomunikacja Polska Sp*******j Abonencie )
    Chcesz naprawić na gwarancji? Musisz to zrobić u nich. Niektóre naprawy poza gwarancją tez tylko oni mogą wykonać. Płać, płacz, sp*******j i nie waż się narzekać.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    [...] mieć wszystkich głęboko w 4 literach (jak np. kiedyś TPSA - dla wyjaśnienia: Telekomunikacja Polska Sp*******j Abonencie )
    [...] Płać, płacz, sp*******j i nie waż się narzekać.
    I to są właśnie kwestie kulturowe. A zaczyna się to w domu - buty na wycieraczce, pety pod balkonem, śmietnisko w lesie.

Coś już napisał
    Miasto
    Dusseldorf / Krakow

Cytat Zamieszczone przez zaix Zobacz posta
    tak więc sprzęt trafił dziś do Hamburga
    ZAIX, i wiesz już coś więcej? Pytam się, ponieważ przymierzam się do zakupu trójeczki ale wciąż targają mną rozterki

A w zasadzie dzień dobry, witam wszystkich, jest to mój pierwszy wpis, chociaż forum śledzę od ponad roku

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Cytat Zamieszczone przez Kuba1 Zobacz posta
    I to są właśnie kwestie kulturowe. A zaczyna się to w domu - buty na wycieraczce, pety pod balkonem, śmietnisko w lesie.
    Miałem szczęście być w sklepie B&H w Nowym Jorku, a w zasadzie zwiedzać go, ogromniasty i sporo ludzi.
    Inna organizacja sprzedaży, dużo stanowisk doradców/sprzedawców do których się "stoi w kolejce".
    Ale gdy ogladałem eksponaty, w ciągu 20 mniut, podeszły do mnie 3 osoby z pytanie w czym może mi pomóc.

Po powrocie, byłem w sklepie MediaMarkt.
    I pierwszy widok to 4 sprzedawcy, rozbawieni rozmawiają ze sobą, a wokół mnóstwo ludzi.

jp

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Cytat Zamieszczone przez RAW Zobacz posta
    ZAIX, i wiesz już coś więcej? Pytam się, ponieważ przymierzam się do zakupu trójeczki ale wciąż targają mną rozterki

A w zasadzie dzień dobry, witam wszystkich, jest to mój pierwszy wpis, chociaż forum śledzę od ponad roku
    Nie warto podejmowac decyzji o zakupie badz tez nie, na podstawie trzech niezadowolonych opinii

Coś już napisał
    Miasto
    Dusseldorf / Krakow

To prawda. Chciałbym mieć jednak pewność, że w przypadku wystąpienia tego typu problemu w mojej puszce, serwis chociażby w DE upora się z nim. Alternatywą dla mojej fotografii amatorskiej jest D800 ale tam chyba jeszcze gorzej... mam na myśli również serwis AF-u.
    Przed lub zaraz po świętach chciałbym kupić body, 2 dobre jasne szkła, 2 lampy reporterskie + sterownik radiowy i dlatego każda opinia użytkowników Mark III na plus lub minus będzie dla mnie cenna

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Nie warto podejmowac decyzji o zakupie badz tez nie, na podstawie trzech niezadowolonych opinii
    W dodatku na zachodzie tym cywilizowanym , nie slysze by byly jakies problemy wiec mogl to byc wadliwy egzemplarz lub kilka?

Strona 49 z 143 PierwszyPierwszy ... 3947484950515999 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów